Hát attól még hogy nem vállal gyereket még felnőttnek számít 18éves korától. Ismerek olyan 40-es 50-eseket, akiknek van 2-3 kölke és mégis agyilag ugyanazon a hülyegyerek szinten maradtak, mint amikor 20-on évesen csinálták őket..
jan. 12. 17:26
12/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal gyagyásabb az, aki vállal gyereket, aztán a "szeretet" jegyében mégis megcsalják-, elhagyják a felek egymást, a gyerek meg csak néz, hogy: "Hol van anya-apa?", vagy kicsoda.
A kérdésre a válasz: talán azért a másokért való felelősségvállalás tekintetében lehet hátránya - mármint a saját valakim iránt értve-, mert pl.:volt ofőm is totál egyedülálló volt, mégis 32 gyerekkel elbírt.
Másrészt a zemberek, a társadalom fölös beszólogatásaira is számíthat, sajnos.
jan. 12. 17:40
13/18 anonim válasza:
Szóval maradjunk annyiban, hogy szép és jó a gyerekvállalás/ gyereknevelés de ez még csak azt bizonyítja, hogy az alapfunkciók működnek, szaporodni tud.. most ha belegondolsz ha vkinek nincs gyereke pl. 40évesen attól még ugyanúgy felnőtt sőt lehet még jobb ember, mint aki vállal 7-8 gyereket felelőtlenül és nem tudja őket normálisan felnevelni..
jan. 12. 17:46
14/18 anonim válasza:
Inkább az az idióta, aki azért vállal gyereket, mert így "szokás", kedves első.:) Attól hogy valaki szaporodik, még nem lesz több ettől.
jan. 12. 18:33
15/18 anonim válasza:
"Attól hogy valaki szaporodik, még nem lesz több ettől."
De ugye én ilyet sehol nem írtam.
Arra reagáltam, hogy valaki "sosem nő fel", függetlenül attól, van-e gyereke vagy sem.
jan. 12. 18:39
16/18 anonim válasza:
Mennyire vicces, hogy gyakorin minden ami gyerekvállalás le van pontozva nullára, minden ami gyerekellenes az meg 100%.
Azt csak megjegyzem, attól hogy valaki nem szaporodik, még nem válik automatikusan érett felnőtté.
jan. 13. 00:00
17/18 anonim válasza:
Azért nem mindegy, milyen szintről beszélünk. Mert a "nem akarok gyereket2 szint még lehet tök oké... de a "36 évesen anyám tart el, mert csak a számítógépes játékok érdekelnek, és nem akarok dolgozni, és igazából azt várom, hogy megmurdeljenek a szüleim, mer' akkor lesz örökség meg lakás" az gáz.
jan. 13. 16:51
18/18 anonim válasza:
Minden ember felnő, 18 lesz hopp felnőtt. Ez nem azon múlik hogy szerinted hogy viselkedik, hanem tényszerűen felnőtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!