Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem ciki frusztráltnak lenni?...

Nem ciki frusztráltnak lenni? Aki frusztrált, az miért reklámozza magáról?

Figyelt kérdés
A kérdésekre adott válaszok kb 90-95%-ánál egyértelműen lejön, hogy a válaszadó frusztrált és megkeseredett. De miért kell ezzel ennyire dicsekedni, hogy el is árulja magáról az illető? Én, ha épp magam alatt vagyok vagy hasonló, inkább nem jövök fel választ adni, minthogy beégessem magam azzal, hogy bárki levághatja, hogy "a válaszadó frusztrált".

tegnapelőtt 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Itt mindenkire rámondják, hogy frusztrált, aki az egyet nem értését fejezi ki egy témában, vagy egyszerűen radikálisabb véleményen van.

Legutóbb én azért kaptam meg ezt a jelzőt, mert nem értettem egyet azzal az állítással, hogy a nő dolga a férfi kiszolgálása, és kétezer évvel ez előtt, a bibliai korban tulajdonképpen nagyon boldogan, biztonságban és szabadon éltek a nők.

Ez a “frusztrált vagy” érvelés rendszerint vagy akkor kerül elő, amikor a válaszadó már telejsen széttrollkodja a kommentszekciót, és teljesen egyértelmű, hogy valami más baja van, vagy akkor, amikor a másik oldalon elfogytak az érvek, és a személyeskedés marad az egyetlen eszköz.

Szerintem egyik esetben sem érdekli az illetőt ez a kritika. Vagy azért, mert se lát, se hall a haragtól vagy azért, mert egyszerűen nem igaz.

tegnapelőtt 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:

Én ettől a "frusztrált",manapság már divatjelző kifejezéstől vagyok ki.Ha már az ebernek valami gondja van,egyből "frusztrált",meg ha nincs semmi baja,akkor is rámondják divatból. Mellesleg meg a kiejtése is borzalmas ennek a szónak.

Én is frusztrált vagyok az ilyenektől.

tegnapelőtt 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert ez egy anonim oldal, inkább legyen "a válaszadó frusztrált" mint "Jajj Bélám, de frusztrált vagy", így ide jövünk levezetni a frusztráltságot, ahelyett, hogy a szeretteinket tennénk ki ennek.
tegnapelőtt 15:53
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem dicsekvés. Hanem kifejezése a frusztraciónak.

A kettő meg nem ugyanaz.

Másrészt a gyakorit sokan (tisztelet a kivételnek) feszültséglevezetesre használják, mert ezek szerint máshol és másban nem tudjak ezt egészségesen megtenni.

tegnapelőtt 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez is igaz. Meg hasonló a depresszió is.

Én elhiszem, hogy sokan vannak, de lassan nem lehet egy rosszabb napod, vagy amikor csak bal lábaddal keltél fel, mert akkor már depis vagy.

tegnapelőtt 15:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen nem arra gondolok, hogyha valaki valakivel nem ért egyet. Az egyet nem értés az nem frusztráció. Sokkal inkább a beírt válaszok stílusa, hangvétele, szándéka árulja el a szerzőik frusztráltságát.
tegnapelőtt 16:03
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

#6 ez ilyem általanos gyakoris stílus sajnos.

Ha pl kérdezel vmit és teljesen más felé terelik az egészet, te pedig szólsz, akkor nekik áll feljebb. Hogy akkor minek írsz kérdést...🤦‍♀️

tegnapelőtt 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:

De ki előtt égetnéd be magad?

Full anonim az egész, egy esti kérdésre reggel már senki nem emlékszik.

Vannak a trollok, akik teljesen oda nem illő ízléstelen választ adnak, azokat könnyű felismerni az 1 pipájáról, de azoknak senki nem válaszol.

Akik másképp látnak valamit, nem ért egyet, azt egyből szétkapja a nép, azt nem sorolnám ide. Sok megmondó van, lehet, hogy nem a legszebb stílusban, de igazat mond vagy jó tanácsot ad,az sem nevezném frusztráltnak.

Szerintem kevesen vannak, akik tényleg kötekedni járnak ide, vagy kamu, hergelő kérdéseket tesznek fel, azokat úgyis törlik.

tegnapelőtt 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

Írd ide a narcisztikust is, mert az is nagy divat lett.

A családtagok mind nárcisztikusak és toxikusak természetesen, és el kell költözni,el kell hagyni mert hülye vagy, mert hagyod.

Én ezektől a remek tanácsoktól irtózom, el is lapozom a családi "rovatot"

tegnapelőtt 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Engem meg idegesít ez a szó.

Ma mindenki használja, mert ezzel kitűnik, hogy valami fontosat mondjon.

Parasztság.

tegnapelőtt 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!