Veletek is előfordul?
Figyelt kérdés
Olyan árak vannak az üzletekben, főleg a kiskerekben hogy az ember úgy érzi magát amikor kijön, hogy át van verve. Sokáig nézegettem a blokkokat, aztán minden stimmelt tételesen. Egy ideje viszont már nem idegesítem magam, a blokkot sem teszem el és olykor előfordul hogy tényleg elgépelik. Csak amikor távoztam a pénztártól, akkor esik le, hogy hoppá! Mennyi?! Persze nem nagy tétel. Párszáz forinttól nem több havonta, de már ilyen reflexszerűvé vált, hogy nem teszem el a blokkot. Inkább úgy vagyok vele, hogy kibírom azt a 45 percet oda-vissza a multi-ig és még olcsóbban is kijövök. Mondjuk a pékárut ott is elgépelhetik.tegnapelőtt 10:35
1/3 anonim válasza:
Ilyen emelkedések mellett a boltok sem tudják követni mi van. Oda kell figyelni, így később fogsz nyomorogni. ez a kormány biztosan elveszi minden pénzed, ne aggódj! Ha figyelsz, akkor kicsit később. Most éppen Zalában emelték négyszeresére a szemétszállítási díjakat, mert Nagykanizsa már nem fideszes többé és Kaposvárról járnak a kukásautók. ez lesz mindenhol, kifosztják a népet. Mi köze a boltoknak a fideszhez? A boltokon keresztül 300 milliárd adót szed be a kormány. Ez komoly áremelkedést okoz.
2/3 anonim válasza:
Kész rablásnak élem már meg szinte a jelenlegi árakat. Főleg, hogy egy rakat termék összement méretre, az áruk meg szépen kilőtt így is.
Ilyen kis sarki boltokban, Coop-okban, meg hasonló helyeken nem vásárolok, mert ott vannak igazán hajmeresztő árak, és az ottani termékek egy része még minőséget tekintve is silányabb, mint máshol.
Nagyon megválogatom, mikor, mit és hol veszek, mert nagyon nem értek egyet a jelenlegi árazásokkal. Egyre inkább rászoktam a saját márkás termékekre a legtöbb boltot illetően, és eddig még csak minimális csalódásban volt részem.
3/3 Metionin válasza:
Engem sokszor az csesz fel, hogy olyan termékek, amik pár éve tök alapnak számítottak, már-már luxuscikké válnak pl. gyümölcslé, sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!