Igénytelen embernek számít, ha izzadt, lábszaga lesz pl munka után, még akkor is ha tesz érte valamit? előfordul veletek is?
Olvastam olyat is, hogy genetikailag is van!
Köszönöm aki válaszól, és tanácsot ad. ( Nem kötelező válaszolni, aki nem akar.)
Nem hinném. Mivel kezeli alaposan?
Nálam nem fordul elő, találtam olyan sprayt ami beválik.
2# Olyat is olvastam hogy kb 12 óra meló után, hogy az öltözőben az egyik dolgozó levette és mindenki elment tőle mert igen erős szaga volt a lábának, és szégyelte magát ez miatt..
köszönöm a választ, a zöld pacsi ment..
A cipő és zokni függvénye is, hogy kinek milyen lesz a lába egesz nap talponállás után. Nem tartom igénytelennek, nekem pl. vesebetegség miatt volt büdös a lábam, klasszik tünete, de sokáig nem tudtam, hogy beteg vagyok. Aztán kikúráltak és megszűnt.
De férjemnek a munkásbakancsba beleizzad a lába, nem tehet róla. Van egy enyhe lábszaga, ez ezzel jár. Ha csak zokniban szaladgál a lakásban, akkor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!