Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordul veletek is hogy...

Előfordul veletek is hogy valakivel talàlkoztok és megunjàtok a talàlkàt bő egy óra múlva?

Figyelt kérdés
Velem először fordult elő tegnap.Àltalàban azokkal talàlkozom jól érzem magam.Lehet vàltozok és làtom felszinesebb az illető.Meg vannak dolgok amik nyomasztanak és ezzel a személlyel arról nem tudok beszélni.És mivel most ilyen àllapotba vagyok felerősíti ezt az érzést.
dec. 22. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem is egy óra múlva, de jóval hamarabb, mint a találkozó hossza. Eleve számomra elég lenne kb. két óra.
dec. 22. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag minden találkozóm ilyen :)

Karácsony extrém jó ilyen szempontból a családdal

dec. 22. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Személyes találkozó nálam ritkább, de akit kedvelek, azzal repül az idő. Viszont ha többen vagyunk, na ott már gondok vannak, egyrészt nem is tudok annyira bekapcsolódni a beszélgetésbe, meg olyankor inkább általánosabb témák forognak és az tényleg néha untat.

Ráadásul introvertáltként nem tudok elsőként felállni, hogy akkor viszlát. Várom, hogy valaki bontsa már meg az asztalt.

dec. 22. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Én már lehet, hogy udvariatlan vagyok, de ha nem érzem jól magam velük, én megyek, nem várok arra, hogy ne legyek az első távozó. Introvertálság ide vagy oda. Sőt, sokszor el sem megyek!
dec. 22. 18:52
 5/8 anonim válasza:
én 15perc után mennék már a dolgomra :D
dec. 22. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz rá(juk) hangolódni, az nagyon kellemetlen, csak nézel mint a moziban.
dec. 23. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán, mert tényleg, aki nem érdekel, azt lexarom,nem találkozgatok velük. De azt érzékelem, hogy a másik fél már 10-20 perc után menekülne tőlem... na az gyakrabban előfordul már.
dec. 23. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Némelyik rokonlátogatásnál érzek így néha, viszont általában, szerencsére, ez az érzés relatívan hamar el is múlik utána.
dec. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!