Az a nő aki mindig kisminkeli magàt otthon is még ha nem is megy sehova,nem is vàr senkit nàrcisztikus jellemvonàsokkal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Otthon is szép ruhàkat vesz fel pl.ha egy jobb ruha darabja elszakad kicsit valahol azt mondja nem baj,jo lesz otthonra. Ez kicsit színjàték nàla,mindig " tökéletesnek" akar làtszani.Ezt vàrja màsoktól közben meg ő a kifinomult làtszat,diploma ellenére elég paraszt is tud lenni.Viszalykodo,igergeto...es olykor a kifejezes modja se tukrozi azt a jellemet amit mutatni szeretne.jan. 1. 11:08
1/24 anonim válasza:
Valaki itt nagyon féltékeny… s nem az, akiről írnak…
2/24 anonim válasza:
Nézz utána annak, hogy mit jelent a nárcisztikus… nem ezt
3/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem allitanam...konkretan az illeto nagyon banto tud lenni masokkal,rejtetten ami olykor nyilvanossa valik
jan. 1. 11:19
4/24 anonim válasza:
Nem.
Attól hogy valaki néha bunkó veled, még nem kell kórképet keresned neki.
5/24 anonim válasza:
A nárcisztikusság nem azt jelenti, hogy sminkel otthonra…
6/24 anonim válasza:
Nekem tetszene szerintem, szeretem az ilyen nagyszájú, szép csajokat. Sokszor sokkal jobban tudnak szeretni, ha megfeleően bánik velük az ember, mint bárki más.
7/24 A kérdező kommentje:
7.nem mondanam nagyszajunak,mint emlitettem alattomosan tud utalatos lenni meg hajlamos masokat kihasznalni
jan. 1. 11:49
8/24 anonim válasza:
Nem, ezt NEM nárcisztikusnak, hanem IGÉNYYESNEK nevezik. Nagyon alja szokßas otthon rongyokban lenni.
9/24 anonim válasza:
Mi a fenéért foglalkozol mással, neki így jó, így éli az életét. Ha diplomás, ha nem akkor is lehet paraszt. Nem attól függ. Nekem meg a munkatársam bizamasodik állandóan, kitatál hülyeségeket, nem diplomás, de nem is tud viselkedni..
10/24 Noren1989 válasza:
Szerintem kb annyi az összefüggés, minthogy én itthon boxerben vagyok, a munkában öltönyben és mégis undok a viselkedésem az idegenekkel.
0. Betűzve nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!