Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi bajom van a csajokkal? Ez...

Senior Séf kérdése:

Mi bajom van a csajokkal? Ez valami lányos apa szindróma?

Figyelt kérdés
Maholnap 66 éves, tollahullott öreg csóka vagyok. Mindig nagy hódolója voltam a szebbik nemnek. Imádtam őket, hisz csodaszéppé tették az életemet. Most meg kiütést kapok a bakfislányoktól. Nem konkrét személyekre gondolok, hanem úgy általában ha eszembe jutnak, valami puhány képződmény képe merül fel bennem. Van két lányom is, de minden gyerekem veri már a harmincat.
dec. 31. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Az én fotelpszichológus véleményem: Valamit rájuk vetítesz. Valami komplexust, félelmet, frusztrációt. Hiszen te is írod, hogy nem tényleges, hús-vér személyekkel van bajod, hanem csak egy "koncepcióval". Az agyad kreatív módon úgy próbál feloldani benned valamit, hogy másokra vetíti ki a benned lévő fel nem ismert negatív érzelmeket.

Hogy ez mi lehet, azt csak te tudhatod...

dec. 31. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!