Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi bajom van a csajokkal? Ez...

Senior Séf kérdése:

Mi bajom van a csajokkal? Ez valami lányos apa szindróma?

Figyelt kérdés
Maholnap 66 éves, tollahullott öreg csóka vagyok. Mindig nagy hódolója voltam a szebbik nemnek. Imádtam őket, hisz csodaszéppé tették az életemet. Most meg kiütést kapok a bakfislányoktól. Nem konkrét személyekre gondolok, hanem úgy általában ha eszembe jutnak, valami puhány képződmény képe merül fel bennem. Van két lányom is, de minden gyerekem veri már a harmincat.
dec. 31. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

A gyereket látod bennük.

Ha nem, akkor lehet, hogy már a demencia is játszik? 🙃

dec. 31. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Biztos azért kapsz tőlük kiütést, mert mivel ők is fiatalok, így nem voltak katonák, miközben ott fegyelemre meg tisztességre nevelték volna őket, mint ahogy azt több korodbeli tollahullott impotens vén fax szentül hiszi. Most nem rád gondoltam, csak rájuk.
dec. 31. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, mi bajod van, de mostantól más szemmel nézem a hozzászólásaidat...
dec. 31. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Irigy vagy. Meg féltékeny.

Arra emlékeztetnek, hogy már eljárt feletted az idő, s nem tudnál velük mit kezdeni.

dec. 31. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Magát a kérdést se értem, meg amiket írtál utána, azt sem.

Olyan fura dolgokat írsz, valójában mi a problémád?

dec. 31. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Azt tudom, kicsit mások voltak jó 30-40 éve a fiatal lányok.

Lehet, ehhez szokni kell, sokszor én is meglepődök néhány viselkedésén az életben.

Kb mintha a föld felett járnának 1 millió km-re, és a fél világ az alattvalójuk.

Beteg énképet állítanak fel önmaguknak, mert napi szinten csak bizonyos helyekről kérnek visszajelzést.

dec. 31. 18:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Irigység nincs bennem, 4-es. Szép életem volt, és nem bánom a koromat. Imádott asszonykám is szereti a gondomat viselni, urambocsá' kényeztetni. Tehát minden rendben lenne, de nehéz magamat szeretni, amíg ilyen prekoncepció dolgozik bennem egy embercsoport iránt.
dec. 31. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
így nyomod el magadban, hogy bejönnek még mindig, mert ez aztán már nagy illetlenség lenne manapság :D
dec. 31. 18:31
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
De most pontosan mi a bajod? Kifejthetnéd, mert nem egészen értem.
dec. 31. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
#7: ez egyre rosszabb...
dec. 31. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!