Magyarországon melyek a legnagyobb gumicsont-témák?
Értem ez alatt, amin a lakosság a legjobban össze tud kapni?
Szerintem: sorkatonaság bevezetése, tűzijátékozók-kutyások...
Ki tud még ilyent, ahol jól össze lehet hozni a népet egy kis kommentháborúra?
Tényleg van aki támogatja a sorkatonaságot? :o Kíváncsi lennék, hogy idősek, akik már csak a szépre emlékeznek, vagy épp fiatalok, akik nem hallották a sztorikat azoktól akik voltak.
Amúgy csak figyelni kell a kormányt: bevándorlás, melegek, hajléktalanok, Brüsszel stb.
migránsok
EU tagság előny vagy hátrány
M.O. előre megy vagy hátra?
pro/contra halloweenezés
abortusz
kire szavazol
covid oltás
valamiért az évszakok szeretete/utálata is ilyen, ami számomra fura (a nyárimádók simán elküldik az anyjukba azt, aki ezt a "sz.r hideget és korai sötétedést" szereti, a telesek pedig személyes sértésnek veszik, ha valaki nem undorodik a 40°C-tól)
esetleg ott vannak még a környezetvédő zöldek, vs azok az emberek akik ostobának tartják ezt az egészet (ennek az alosztálya a vegánok vs húsevők, de az elég egyoldalú, mert vegán alig van)
De nem muszáj a gyakorlatban is káoszt teremtened itt ezekkel a témákkal✌️
SzJA mentesség, három v. több gyerekesek kedvezményei, LGBTQ tagok, fóliázott könyvek, "no war, no gender!!!", MP padlizsánja/banánja, abortusz, infláció az országban vs. az EU-ban, ugyanez csak épp bérekkel, vagy adókkal.
Euró bevezetése, EU-ból való kiléptetés, politikusok fizetése, tanárok fizetése, "tüncikézés" (már ettől a szótól is rosszul vagyok).
Akkor én bedobom a lájtosabb témákat, mert a politikai gumicsontokat eléggé megrágták (há-há-há) előttem a többiek.
- cukorral vagy cukor nélkül eszed a káposztástésztát
- előre vagy hátra guruljon-e a tartón a WC-papír
- száras vagy nem száras részéről nyitod-e a banánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!