Mennyire jellemző, hogy ünnepekkor az emberek akár 2-3 kilót felszednek?
Figyelt kérdés
Sokaknál előfordul a hízás?tegnap 15:28
1/8 anonim válasza:
Aki hízásra hajlamos, annál igen. Én közeledek a 30-hoz, de sosem voltam 52 kg-nál több. Karácsony alatt se híztam soha, pedig sokat eszek.
2/8 anonim válasza:
Az emberek 30-40%-nál ez belevan kalkulálva, mert december 24-28-ig vagy tovább, csak az evésről, és ivásról szól minden.
Közeledik a szilveszter, ott is sokat esznek, és még többet isznak, a fentmaradó szabadidejükben, meg csak pihennek, magyarán szólva nulla mozgás.
Nagyon is jellemző aza 2-3 kg vagy több, ilyenkor sokan eleresztik magukat.
3/8 anonim válasza:
Soknál mert nem figyelnek oda és napokig zabálnak. Például ismerősök. Én csak tegnap ettem sokkal többet mint szoktam. De ezt előre el is terveztem. Mától már normálisan eszem.
4/8 anonim válasza:
2-3 kilóból legalább egy kiló a víz és széklet. Karácsony alatt nincs "érdemi" hízás.
5/8 Fragments of Fantasy válasza:
Ha nagyon sokat zabálsz akkor simán..
De értsd.. ehhez mondjuk december 24-én el kell kezdeni és január másodikán be kell fejezni. Egy kiló testzsír kb 7700 kalória, tehát ahhoz, hogy ennyit meghízz be kell vinned úgy, naponta 4500 kalóriát. Mindennap! Ami nem mondom, hogy nem lehetetlen, de azért napi 3-4 étkezés + sütemények stb kell hozzá.. előbb leszel rosszul egyébként, mint hogy ezt megcsináld.
6/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "hajlamos a hízásra". Mindenkinek van az életmdjához, magasságához, testsúlyához szabva egy kaloriaszükséglet. Ha azon felül eszik, hízik. Ha azalatt, akkor fogy.
7/8 Szolovjov válasza:
Szerintem hülyeség. 2 hét alatt annyit hízni? Kamu! Hízott az már az előző 6 hónapban, csak ráfogja az ünnepekre.
8/8 lencsefőzelék válasza:
Követniük kellene a példámat: én ma is (bocs, már tegnap) 25 km-t tekertem (nem szobabiciklin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!