Az ilyen magányos farkas tipusú embereknél mennyire jellemző hogy baj van a "toronyban" azért nincs senkijük?
Figyelt kérdés
tegnap 23:32
1/7 anonim válasza:
Magány nem = az egyedülléttel. Egyedül is tök jól le tudom foglalni magamat, sportolok, online sakkozom, Gyakorizom, nagy ritkán könyvet olvasok, régebben rajzoltam. Persze valamennyi szociális ingerre szükségem van, mint minden érző embernek. Én alapvetően szeretNÉK társaságban lenni, de mit csináljak, ha unalmas vagyok, unalmas élettel? Kutya nem kíváncsi rám. Egyébként a válasz, nem tartom magam teljesen normálisnak, hiányzik "pár kerekem.." Sokszor vagyok egyedül, de nem érzem magam magányosnak és nem fogok a vonat alá menni emiatt...
2/7 anonim válasza:
1# A fura az egészben az, hogy én igénylem talán a legjobban a szeretetet, talán még az extrovertáltaktól is jobban. Csak az a baj a képletben, hogyha én nem tudok szeretetet adni, akkor szeretetet se fogok kapni. Nem akarom, hogy kiderüljön, hogy üres, unalmas vagyok, tartalmatlan élettel. Egy barátság lényege az adok-kapok, de mi van, ha nem tudok adni?
3/7 anonim válasza:
Sokszor nem is feltétlen a beszélgetést, figyelmet igénylem, hanem egy ölelést, egy mosolyt, csak cikinek tartom ezt így kimondani..
5/7 anonim válasza:
Csak eltitkoljuk mások elől ők ne tartsanak furának
6/7 anonim válasza:
Inkább lennék cuki kiskutyus, akit mindenki babusgat. 🙂😉
7/7 anonim válasza:
Magányos farkas vagyok, de örülnék, ha örökbefogadna valaki. 🐺🐺 Hátha megszelídülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!