Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz a magyarokra...

Mit gondolsz a magyarokra jellemző büszkeségről, arroganciáról és kivagyiságról?

Figyelt kérdés

Ami szerint mi vagyunk a világ közepe, innen indul ki minden, itt van a világ szívcsakrája, meg ami szerint nekünk ne mondja meg senki, mert mi jobban tudjuk, mindenki más az csakis hülye lehet.

Ami szerint mi ilyen olyan kiválasztott nép vagyunk, meg ami valahogyan "kideríti", hogy ilyen-olyan sikeres ember igazából magyar, és akkor üti a mellét...

nov. 9. 19:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Már az is baj ha magabiztos vagyok?
nov. 9. 19:14
 2/16 A kérdező kommentje:

1esnek küldeném a Belga - Az a baj c. számot sok szeretettel.

🙂

nov. 9. 19:17
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, most mi a bajod? Irigyled azt, akinek van önbizalma, mert neked nincs? Irigyled azt, aki büszke magára, mert jó pár dolgot letett az asztalra, te pedig semmit?

Vagy miért született meg ez a kérdést? Ki bántott téged?

nov. 9. 19:19
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Azt gondolom, hogy baromi unalmasak ezek az egy kaptafára kiírt nyilvánvaló provokációk.
nov. 9. 19:23
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Utalom őket, tönkre tettek az emberek. Magányos alkesz lettem 20 éves létemre. Hazug, kibeszélos emberek vesznek körül. Sok a gonosz és az irigy.
nov. 9. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
a magyar lanyok a legszebbek
nov. 9. 19:37
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Figyelj,Ausztriában megtanultam,hogy a magyarnak magyar az ellensége. Addig jó vagy,ha pl. orvoshoz kell kíserni valakit,fordítani mert annyit se beszél németül h Guten Abent..A hátad mögött meg kibeszél..
nov. 9. 19:42
 8/16 anonim ***** válasza:
d* ideges is lettem :D
nov. 9. 19:43
 9/16 A kérdező kommentje:

Nincsen semmi bajom.

Ezek mellett nagyon sok pozitívat is fel lehetne sorolni.

De a reakciók is elég beszédesek.

Az egészséges önreflexióból hianyzik a negatív oldal meglátása, a pozitív mellett. Azt hisszük nincs?

Igen, úgy tűnik azt hisszük, mert bárki kritikával áll elő, vagy csak fehozza mint témát, rögtön lehurrogják, meg biztos provokál, meg biztos neki van baja, meg elkúldik melegebb éghajlatra stb. (lásd a fentieket), hiszen csípőből nem igaz. Meg se kel vizsgálni.

Nem lehetséges-e, hogy a negatív tulajdonságok nem látása magunkban, de látása másokban esetlegesen arroganiához és a kérdésben említettekhez vezet?

De jó, akkor ezek szerint nem csak a Föld szívcsakrája meg középpontja van itt, hanem még hibátlanok is vagyunk. Aki meg ezt nem látja be, az - gondolom - csípőből hazaáruló.

Csak beszelgetni akartam volna.

De akor oké, meg lehet kövezni, hajrá!

nov. 9. 20:15
 10/16 A kérdező kommentje:

*kell *akkor

Mert lesz, aki beleköt.

nov. 9. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!