Mi az én viselkedésemre jellemző szó, vagy kifejezés?
Figyelt kérdés
Nincs sok haverom/barátom, de ha hívnak valahova, akkor ha el is megyek, húzom a számat kicsit, mert inkább otthon szeretek lenni. Egy haverom van, akivel szívesen találkoznék többször, mint amennyit szoktunk, de ő meg sokszor lepattint, mert nem ér rá, vagy dolgozik, családdal van, stb. Családi társaságban szívesen vagyok, de ott sem sokáig, csak párórát, persze kibírok többet is, de jobban szeretek egyedül lenni. Van egy barátnőm, akivel szintén ez a helyzet, heti egyszer vagy kétszer találkozunk, akkor jól el is vagyunk, de szinte várom hogy elmenjen, mert úgy érzem, jobb egyedül. Viszont nem nevezném magam introvertáltnak, mert egy valamit nagyon szeretek csinálni, az pedig a szórakoztatás. Szívesen állok színpadra akár 40-60-80 ember előtt, nincs semmi problémám, és élvezem hogy szórakoztathatok. Szóval ez kicsit furán jön ki, de ez van :D Mi ez a viselkedés, van erre egyáltalán helyes kifejezés?ma 20:08
1/2 anonim válasza:
introvertált vagy. Nekem is volt olyan ismerősöm aki valójában csendes volt, de a színpadon mindig ő volt a középpontban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!