Mit gondolsz a magyarokra jellemző büszkeségről, arroganciáról és kivagyiságról?
Ami szerint mi vagyunk a világ közepe, innen indul ki minden, itt van a világ szívcsakrája, meg ami szerint nekünk ne mondja meg senki, mert mi jobban tudjuk, mindenki más az csakis hülye lehet.
Ami szerint mi ilyen olyan kiválasztott nép vagyunk, meg ami valahogyan "kideríti", hogy ilyen-olyan sikeres ember igazából magyar, és akkor üti a mellét...
Kérdező, ez mind szép és oké,amit leírtál, viszont miért pont ezt a kérdést írtad ki? Mi volt az ok?
Miért érdekel ez téged?
Ez nem válasz a kérdésre. Nem arra vagyok kíváncsi hogy én miért írtam ki egy kérdést. Hanem arra, hogy mások ugyanezt hogyan látják mi a véleményük. (Mert talán azért írtam ki a kérdést, mert mondjuk ez érdekel...?)
A 3-as választ én írtam. Szerintem a kérdésed egyfajta frusztráció levezető számodra. Ennyi.
Képtelen vagy konkrétan leírni, hogy miért érdekel ez téged.
Én pl. büszke vagyok arra, amit elértem, viszont a negatív tulajdonságaimmal is tisztában vagyok.
Én inkább azt veszem észre, hogy a magyar emberek többsége csak kifogásokat keres, felelősséget vállalni luxus, panaszkodni tud, változtatni lusta, depressziós, elhízott, boldogtalan.
Azt, hogy buták.
A nagyképű emberek buták.
A kivagyiság szintén, mikor valaki többnek akar látszani, mint ami, ezért hitelre vesz mindent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!