Helyesen cselekedtem hogy elkerültem egy esetleges verekedést?
2 szokásos vádlott pénzt tarhált random emberektől, már sejtettem hogy tőlem is fognak, így amikor elkezdte kiabálni, hogy " bástya bástya" mondtam neki hogy nincs semmim a számára, majd nyújtotta a koszos kezét hogy kezet fogjon velem, amit természetesen nem tettem, majd továbbálltam. Elsétáltam 10 métert és elkezdett üvöltözni, hogy " szétverne, csicska, kutya, gyere vissza" meg a hasonló cickány dumákat, de nem jött utánam. Itt elgondolkoztam, hogy visszamegyek és beborítom. Ránézésre drogos-alkesz csövesek voltak, én meg azért erőm teljében / csúcsformában vagyok, de inkább továbbsétáltam, gondolván nem érdemes olyanokkal leállni, akiknek nincs mit elveszíteniük.
Ugye ilyenkor a lehetőségek:
-beborítom, meg is halhat, vagy eltörik egy ujjam az ütéstől, ha úgy találom el.
-elővesz egy kést és belémvágja
-ők vernek meg ( eshetőség ugye mindig megvan, de azért kétlem hogy sikerült volna nekik).
Ti hogy cselekedtetek volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!