Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Helyesen cselekedtem hogy...

Helyesen cselekedtem hogy elkerültem egy esetleges verekedést?

Figyelt kérdés

2 szokásos vádlott pénzt tarhált random emberektől, már sejtettem hogy tőlem is fognak, így amikor elkezdte kiabálni, hogy " bástya bástya" mondtam neki hogy nincs semmim a számára, majd nyújtotta a koszos kezét hogy kezet fogjon velem, amit természetesen nem tettem, majd továbbálltam. Elsétáltam 10 métert és elkezdett üvöltözni, hogy " szétverne, csicska, kutya, gyere vissza" meg a hasonló cickány dumákat, de nem jött utánam. Itt elgondolkoztam, hogy visszamegyek és beborítom. Ránézésre drogos-alkesz csövesek voltak, én meg azért erőm teljében / csúcsformában vagyok, de inkább továbbsétáltam, gondolván nem érdemes olyanokkal leállni, akiknek nincs mit elveszíteniük.

Ugye ilyenkor a lehetőségek:

-beborítom, meg is halhat, vagy eltörik egy ujjam az ütéstől, ha úgy találom el.

-elővesz egy kést és belémvágja

-ők vernek meg ( eshetőség ugye mindig megvan, de azért kétlem hogy sikerült volna nekik).

Ti hogy cselekedtetek volna?

dec. 24. 17:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Paprikaspray a legjobb lefujni oket a g4cibe és elszaladni nehogy megkéseljenek
dec. 26. 10:53
 22/23 kutyafule4 ***** válasza:
Az a baj itt kb csak te veszíthetsz. A drogos szar lehet nem is érzi, hogy beteríted, de ha előkap egy rozsdás bökőt a társa közben és nyakon szúr akkor vége a dalnak. Vagy ha nem még te magyarázkodhatsz a rendőröknek/futhatsz előlük.
dec. 28. 11:34
 23/23 Lulsa válasza:
Jól tetted, hogy elmentél onnan! Lehet az a legjobb mikor figyelembe sem vesszük az ilyeneket.
jan. 5. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!