A saját érdekeiteknek megfelelően cselekedtek? Mindig?
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 13:00
2/10 anonim válasza:
Én mindig. A gyerek nem tudja az érdekeit, az én érdekem, hogy az érdekei képviselve legyenek. A gyerekkérdés így megoldva.
4/10 anonim válasza:
Nem. Van amikor a párom vagy a gyerekem érdekeinek megfelelően, ha az a fontosabb.
5/10 anonim válasza:
Magam vagy párom érdekei szerint
6/10 anonim válasza:
Igen. Mindig a saját érdekeimet tartom szem előtt.
7/10 anonim válasza:
Szinte sosem: ezért szívok sokszor.
8/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. Ha mások érdekeit teszem a sajátom elé, akkor ha jobban megnézzük pl hosszútávon mégiscsak nekem lesz jó.
9/10 A kérdező kommentje:
Az utolsóval értek egyet. Elméletem, hogy soha nem tesz senki se olyat, amiből nincs érdeke/haszna. Minden más önáltatás, hazugság.
2023. szept. 29. 20:18
10/10 anonim válasza:
Nem, szerintem általában véve mások érdekeit is szem előtt kell tartani, így lesz meg egy egyensúly. Kicsi dologban, pl ha magad elé engedsz egy ismeretlent, az neked nem jó, de mégis megteszik sokan nap mint nap. Miért? De nagyobb dolgokban is szerintem a legtöbb ember törekszik rá, hogy úgy cselekedjen, hogy másokat is segítsen és ne ártson nekik, még ha a saját érdeke az is lenne hogy gázoljon át mindenkin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!