Helyesen cselekedtem hogy elkerültem egy esetleges verekedést?
2 szokásos vádlott pénzt tarhált random emberektől, már sejtettem hogy tőlem is fognak, így amikor elkezdte kiabálni, hogy " bástya bástya" mondtam neki hogy nincs semmim a számára, majd nyújtotta a koszos kezét hogy kezet fogjon velem, amit természetesen nem tettem, majd továbbálltam. Elsétáltam 10 métert és elkezdett üvöltözni, hogy " szétverne, csicska, kutya, gyere vissza" meg a hasonló cickány dumákat, de nem jött utánam. Itt elgondolkoztam, hogy visszamegyek és beborítom. Ránézésre drogos-alkesz csövesek voltak, én meg azért erőm teljében / csúcsformában vagyok, de inkább továbbsétáltam, gondolván nem érdemes olyanokkal leállni, akiknek nincs mit elveszíteniük.
Ugye ilyenkor a lehetőségek:
-beborítom, meg is halhat, vagy eltörik egy ujjam az ütéstől, ha úgy találom el.
-elővesz egy kést és belémvágja
-ők vernek meg ( eshetőség ugye mindig megvan, de azért kétlem hogy sikerült volna nekik).
Ti hogy cselekedtetek volna?
Eleve nem ks provokálnám az ilyeneket. Asszertivan mondanám csak higy bocs teso nekem sincs de boldog karacsonyt.
Volt már hogy én elkezdtem hisztizni meg pofázni (spar kasszánál), aztán majdnem megvertek vmi falusi parasztok a végén. Hogy kint megvárunk! Meg mentek ezek a trágya dumák.
Kell ez a f.sznak a nyakába hogy ilyenekkel veszödjek.
#7 Részvétem, és ez borzasztó dolog! Semmiképpen sem szabad kiállni velük verekedni, ha lehet, inkább el kell futni. Sokuk bűnöző, vagy rossz ember, akik még nem tértek meg Istenhez.
Ezért is lenne jó, ha a telephelyeken, hajléktalanszállókon, lenne valami valódi, működő, keresztény központ is.
"Remélhetőleg az ellenzéki önkormányzatok is valamennyire egyetértenek ezzel, mert tudom, hogy a Fidesz keresztény, és hogy a Fidesz az pont az ilyen támogatásokat, segítségeket támogatja."
#8 FIDESZ-Propagandát miért kell idehányni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!