Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetértesz az állítással?...

Egyetértesz az állítással? Anyaság sokkal természetesebb mint az apaság, ami sokkal elvontabb dolog?

Figyelt kérdés
A nők általában az élethez állnak közel, a férfiak a halálhoz. Ennél fogva a nőktől lehet többet tanulni, hogyan kell élni, és a férfiaktól lehet többet tanulni hogyan kell meghalni... És az apaságra a férfit sokszor rá kell vezetni, míg az anyát nem kell.

dec. 24. 00:32
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
85%
Oh, #10-es, sok butaságot összehordtál itt. Az élet és az emberek bonyolultabbak és változatosabbak mintsem néhány sztereotípia.
dec. 24. 01:07
 12/59 A kérdező kommentje:

Ez számomra nagyon érdekes. Hoztam egy idézetet ami egyértelműen a férfiak ellen szól gyereknevelés kérdésében nagyon röviden. Mégis kifogásnak érzed ezt az állítást. Azért furcsa, mert ez tipikusan nem a konzervatív állítás, hogy a fiúk azok fiúk, és ez van.

Főleg ha megnézed majd a videót

dec. 24. 01:09
 13/59 A kérdező kommentje:
#8-nak ment
dec. 24. 01:10
 14/59 anonim ***** válasza:
31%
11# Persze nem minden anyára és apára igaz, amit írtam, hanem a NAGYÁTLAGRA.
dec. 24. 01:11
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

Másképpen, de a nők és a férfiak ellen szól. A férfiakat alaptalanul lenézi, a nők felé pedig lehetetlen elvárásokat támaszt. Ugyanolyan ostoba kibúvót ad a férfiaknak, mint amikor a szülők azt mondják, hogy az ovis fiúk nem azért húzkodja a lányok haját, mert neveletlen, hanem mert így fejezi ki a tetszését.

Nem tartom magamat sem konzervatívnak, sem liberálisnak.

dec. 24. 01:12
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nap hüpyesége, pedig még csak 1 óra telt el!
dec. 24. 01:13
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nagy átlag is erős túlzás.

dec. 24. 01:13
 18/59 anonim ***** válasza:
42%
Általában az anyai minőség a feminin, az apai minőség pedig a maszkulin. A feltétel nélkül szeretet és elfogadás INKÁBB feminin, anyai tulajdonság, míg a rivalizálás, versengés inkább maszkulin (apai). És most ne jöjjenek itt sokan, hogy dee kivételek vannak, bleee... Ez az átlag, az általános, ami azt jelenti, a többségnél így van. Tapasztalataim alapján írom ezeket. Igazam van, és kész!
dec. 24. 01:18
 19/59 anonim ***** válasza:
87%
Ez alapján nem csodálom, hogy egyre kevesebb nő vállal gyereket. A férfiak jelentős része nem érdemes rá (arra se, hogy férj legyen).
dec. 24. 01:23
 20/59 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi is tud nagyon szeretni és egy apa is tudhat szeretet adni.

Nem láttam a teljes videót ugyan szóval sajat értelmezés. Szerintem ki hogyan áll az élethez (pl azért éljünk, mert most élünk vagy vs azért mert kéeőbb amikor meghalunk ne bánjuk meg stb.) Ez embertől függ nem férfitól. Talán lehet a férfiak jobban félnek a haláltól, mert régebben a vadaszatnál közelebb álltak hozzá, hogy akár balul is elsülhet,de ez csak egy gondolat.

Ugyan ebből jön az anyaság kérdése is, hogy ők maradtak a gyerekkel. De azóta sok év eltelt fejlődtünk jó lenne ha férfiaknál sem lenne tabu kifejezni szeretetüket akár a gyerek felé, mert nem ciki. Ahelyett, hogy ebbe a férfi szerepkörbe bújnak amit 10es leírt és amit gondol az átlag milyennek kéne lennie mások szerint. De én ismerek jó apukákat. Szóval szerintem változott a világ.

dec. 24. 01:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!