Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnék finoman rákérdezni...

Hogy tudnék finoman rákérdezni, hogy övé-e a gyerek?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel jóban vagyok. Nem legjobb barátok vagyunk, jól elvagyunk.

A sztori annyi, hogy van egy csaj, akivel ismerősöm 2 évig járt, aztán szakítottak.

Bár a srác még összejár vele, kizárólag "dugópajtiként" tekint rá, és ezt világosan meg is mondta a lánynak. A lány az elején még vette is a lapot és ennek ellenére is össze járt vele szexelni.

A helyzet azonban hónapról hónapra egyre súlyosabb lett, ugyanis a lány ismét többet akart, mint partnerség. (Randizni akart, folyton feljárt a srác lakásához, tavaly pedig már magánlaksértést követett el, illetve a srác autóját is összetörte kalapáccsal, mivel az nem akar tőle semmit, csak szexet. És hogy ő szereti és vissza akar térni hozzá. A srác persze nyilván ignorálja, amennyire tudja..).

Én ott jövök a képbe, hogy a fiú mikor már tele van az agya a sok sz.*rsággal, havonta beülünk egy sörre és elmeséli. Ritkán oszt meg magáról és az életéről dolgokat, de ebben a segítségemet kérte legutóbb, hogy mit tegyen. Én meghallgattam, jogi felvilágosítást is adtam és ennyivel elköszöntünk.

Most viszont látom Facebookon, hogy a csaj kiposztolta a héten született gyerekét. Csak keresztnevet írt, a képeken nem szerepel apuka, csak a csaj egyedül a gyerekkel szelfizik meg idézeteket rak ki.

Én úgy sejtem, hogy a haveromé a baba. És nagyon szeretnék neki segíteni, és azt is tudom, hogy rajtam kívül nem sok embernek szokta elmondani a gondjait. Csendes típus amúgy is.

Szeretném, ha tudná, hogy rám számíthat, mint barát.

De amíg nem tudom 100%ra mi a helyzet, addig ez nem megy, és szeretném megkérdezni, de ahhoz túl ritkán beszélünk egymással, hogy csak egy "te, apa lettél?!" - kérdést rádobjak messengeren. Ez nem így működik nyilván.

Tudom, majd elmondja, ha akarja, meg ha úgy érzi még ez is rám tartozik, de ez a baj, hogy ő tényleg csak akkor mond el bármit, mikor már az idegösszeomlás szélén van.

Hogy lehetne neki finoman feltenni a kérdést, hogy az ő gyereke-e? Hogy lehetne ráterelni a témát?

30 éves korosztály vagyunk mindhárman.

Bocs, ha hosszú lett..

2022. jan. 29. 10:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt írnám neki, hogy "láttam hogy Móninak gyereke született". Mindent elmond az, ahogy erre reagál.
2022. jan. 29. 11:03
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, de mennyiben érdekes számodra ez a tény?
2022. jan. 29. 11:24
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg, hogy szerinted az apja fizet gyerektartást?
2022. jan. 29. 11:26
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

De csúnya történet. A tanulság, hogy NEM csinálunk kúrópajtit az exünkből, mert ide vezet. :(

Egyébként meg kérdezd meg tőle, ahogy #1 írja. Lehet, hogy megint szüksége lesz jogi tanácsra.

2022. jan. 29. 11:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleve a kúrópajtizás se jön be, előbb utóbb úgyis többet akar a másik. Nekem is volt olyan, hogy többet akartam volna a pasitól mert többet is el tudtam képzelni vele, ő meg nem. Elég rossz érzés volt.
2022. jan. 29. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös ez eléggé sajnálatos, én is voltam ilyen helyzetben, bár köztünk nem történt meg a szexuális kapcsolat ugyanis a srác már az elején leszögezte hogy semmi komolyat nem akar... de azért volt ciki a dolog, mert az exe rájött, hogy én tetszem a srácnak, ezért szakított vele a lány. Ő már fejben azt hitte, hogy mi már rendesen kavarunk egymással. Nekem azt sem mondta meg a srác, hogy van barátnője úgyhogy bele sem mentem volna ebbe, ha tudom, hogy csak ki akar használni. És amikor megmondtam neki, hogy elég nagy szemét disznó vagy, ugye tudod? Erre azt mondta, hogy nem várható el a monogámia a mai világban. Hálás vagyok, amiért végül nem aludtam vele...
2022. jan. 29. 12:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os végül én is hagytam, de ekkor megfogadtam hogy soha többet nem megyek bele ilyen csak dugjunk kapcsolatba, nem nekem való.
2022. jan. 29. 12:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem stabil egzisztenciával és megfelelő önèrtékeléssel egy nő sem vágyik ilyen kapcsolatra. Én ismerek nehéz sorsú, alacsony önértékelésű lányt, aki mindig belemegy kihasználáson alapuló kapcsolatokba, egyéjszakás kalandokba is, amiket utólag megbán, de amikor belemegy, akkor naivan optimista szegény. Azt tudni kell róla, hogy bipoláris zavara van. Én küldtem el pszichiáterhez, mert egy időben minden hónapban más pasija volt és minden szakítás után öngyilkos akart lenni. Mióta gyógyszert szed, szerencsére sokkal jobban van.
2022. jan. 29. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelentkezem én is, mintha engem írtál volna le, és nekem is bipoláris zavarom van :) Mióta én is gyógyszert szedek, nincs igényem az ilyen "kapcsolatokra", de sajna le is nyomott érzelmileg, rendes párkapcsolatra se vágyom már :)
2022. jan. 29. 12:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nelkul dugja es nem akar gyereket? Ugyan mar, egy ferfi ha nem vedekezik, akkor ennyi jar.
2022. jan. 29. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!