Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudhatom, hogy készen...

Honnan tudhatom, hogy készen állok-e az apaságra?

Figyelt kérdés
A barátnőm holnap megy az orvoshoz 9-re... Már hetek óta tapasztal tüneteket, most kiderül, hogy terhes-e. Jövő hónapban leszek 22, szóval nagyon fiatal vagyok még (vagy csak én gondolom így?) (ő 24 amúgy). Ami az anyagiakat illeti, én félmilliót keresek, ő sajnálatos okok miatt le van égve, de pár hónapon belül ha minden igaz helyrerázódik és kicsivel kevesebbet fog keresni, mint én. Így látatlanban úgy gondolom anyagilag képesek lennénk ellátni a kicsit. Inkább a lelki részétől félek. Egy gyereknél nem is kell nagyobb felelősség. "Nem olyan rég még én is gyerek voltam. Mi van, ha nem fogom bírni a stresszt, a felelősséget, a nyomást? Ha nem leszek jó szülő? Akármennyire érett a gondolkodásom, mégiscsak csak 21 vagyok. Fel tudok nőni a feladathoz? Egyáltalán egy leendő szülő felkészülhet-e a szülőségre, vagy ez olyasvalami, ami menet közben alakul ki?

2021. júl. 16. 01:24
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Menet közben alakul. De ha ezek a kérdések felmerültek benned akkor a tanuláshoz elég felkészült vagy.
2021. júl. 16. 01:35
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Mit melózol 22 évesen, amivel félmillát keresel?:D csak érdekelne
2021. júl. 16. 01:38
 3/36 anonim ***** válasza:
71%

A barátnőd alkalmassága is megkérdőjelezhető, ha nem az volt az első ötlete, hogy bemegy egy drogériába, és csináltok egy tesztet.

A szülőségre nem lehet felkészülni, de azért minimum meg kellene vizsgálni, hogy tart -e egyáltalán itt a kapcsolatotok.

2021. júl. 16. 01:45
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Az anyagiak meglesznek, amúgy akkor vagytok felkészülve, ha mind a kettőtök boldog attól, hogy a párjától gyereke lesz. Hogy ahhoz fog hasonlítani. Akkor van meg az érzelmi háttér.
2021. júl. 16. 01:48
 5/36 anonim ***** válasza:
13%
Ha jól keresel minden rendben lesz
2021. júl. 16. 02:38
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy felkészülve. Az első gyerek előtt senki sem. Én se voltam. De nagyon boldog apuka vagyok.
2021. júl. 16. 03:47
 7/36 anonim ***** válasza:
50%
Hát, kedves kérdező, hogy fel voltál-e készülve vagy sem, ezt majd a gyerekeden látod. Ő fogja az arcodba mondani.
2021. júl. 16. 05:12
 8/36 anonim ***** válasza:
24%
Kellett neked dugni, most viseld a következményeit
2021. júl. 16. 05:48
 9/36 anonim ***** válasza:
onnan hogy megszületett a gyerek. Kezdj el élni
2021. júl. 16. 06:14
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan pont, amikor az ember azt érzi, hogy Na, mostantól fel vagyok készülve! Menet közben alakul. Látszólag ijesztő lehet, hogy felelősséggel kell élned, nem szórakozhatsz bármikor, kötöttebb lesz az életed, viszont ahogy egyre nagyobb lesz a gyerek, te is egyre szabadabb leszel, mikor már teljesen önálló lesz, te még mindig fiatal leszel.
2021. júl. 16. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!