Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudhatom, hogy készen...

Honnan tudhatom, hogy készen állok-e az apaságra?

Figyelt kérdés
A barátnőm holnap megy az orvoshoz 9-re... Már hetek óta tapasztal tüneteket, most kiderül, hogy terhes-e. Jövő hónapban leszek 22, szóval nagyon fiatal vagyok még (vagy csak én gondolom így?) (ő 24 amúgy). Ami az anyagiakat illeti, én félmilliót keresek, ő sajnálatos okok miatt le van égve, de pár hónapon belül ha minden igaz helyrerázódik és kicsivel kevesebbet fog keresni, mint én. Így látatlanban úgy gondolom anyagilag képesek lennénk ellátni a kicsit. Inkább a lelki részétől félek. Egy gyereknél nem is kell nagyobb felelősség. "Nem olyan rég még én is gyerek voltam. Mi van, ha nem fogom bírni a stresszt, a felelősséget, a nyomást? Ha nem leszek jó szülő? Akármennyire érett a gondolkodásom, mégiscsak csak 21 vagyok. Fel tudok nőni a feladathoz? Egyáltalán egy leendő szülő felkészülhet-e a szülőségre, vagy ez olyasvalami, ami menet közben alakul ki?

2021. júl. 16. 01:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Plusz kiadás, kevesebb közös program kettesben, nem alvás a köbön
2021. júl. 17. 14:09
 32/36 anonim ***** válasza:
Van bohóc a fiókban?
2021. júl. 17. 14:13
 33/36 A kérdező kommentje:
Úgy érted megcsalt-e? Miattam hagyta ott a vőlegényét, szóval... :)
2021. júl. 18. 00:55
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Be is adhatod a gyereket árvaházban és akkor egy gonddal kevesebb
2021. júl. 18. 05:12
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem vagy, de így is jobban mint az átlag.

Én 21 voltam mikor született a gyermekem, de így is már régen készen álltam rá.

Neked kell érezni, hogy a különböző igényeit( 3 éves kor, 17 éves kor) mennyire tudod kielégíteni. Én már várom, hogy a gyermekem kamasz legyen és vele lehessek, segíthessem, tudatos gondolkodó emberré tegyem.

2021. júl. 30. 12:31
 36/36 anonim ***** válasza:

Meg lett-e a gyerek?

(bohóc a fiókban = embrió a méhében)

2022. máj. 18. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!