Szerintetek gáz, ha magyarként nem utálom a románokat és a szlovákokat?
Figyelt kérdés
Mennyire furcsa ez?dec. 22. 12:26
11/21 anonim válasza:
Nem gáz, az lenne a normális, hogy szeretetben éljünk. A mostani román/szlovák ember nem tehet arról, amit 100 éve a politikusaik műveltek. Most pedig egy gazdasági és katonai szövetségben vagyunk velük.
12/21 anonim válasza:
Nem gáz, utálnak ők eléggé így is.. nem kell hogy mindkét fél utálkozzon..
13/21 anonim válasza:
Nem kell utálkozni. Engem valahogy mindig megtaláltak a román származású emberek akik bántottak, de azóta nincs róluk negatív véleményem, mióta az egyik legjobb barátnőm is félig román származású, és tündéri szülei vannak. Dolgoztam már velük, nem volt különösebb gond közöttünk. Szerintem ember függő, hogy ki milyen. Ennyi erővel a magyarokat is utálhatnám mert magyar is bántott már meg, de nincs ilyen. Minden népcsoportban vannak jó emberek is meg nem is. Így fogom fel.
14/21 anonim válasza:
Nincs azzal semmi probléma, hogy nem gyűlölködsz ok nélkül, gyerekesen és nem is gyártasz le erre okokat magadnak! Speciel, meg is vetem azokat, akik teljesen feleslegesen, gyerekesen gyűlölködnek, - akármilyen nemzetiségűek. Meg kell előlegezni a bizalomnak egy fokát és nem kerül pénzbe elférni mások mellett békével a járdán!
15/21 anonim válasza:
Nekem nincs rá időm, hogy utáljam őket, mert a magyar ismerőseim közt is vannak éppen elegen, akik kellemetlenek és nem igazán csípem őket.
16/21 anonim válasza:
#11 igen egy szövetségben vagyunk és kvázi árulók, akik gáncsolják saját szövetségeseit Putyin kedvéért.
17/21 he84 válasza:
Nem kell feleslegesen senkit se utálni, mindegy az, hogy milyen országból való és hogy milyen származású. Én is kerülöm az utálkozó, meg a rasszista embereket is.
18/21 anonim válasza:
#16 vagyok. Amúgy pár napja vonaton egy ukrán lánnyal utaztam és beszélgettünk, rég éreztem ezt a nyers szégyent. Mesélt arról, hogy élnek, hogy Kijevben is gond van fűtéssel, elektromossággal is, tesója, meg apja a fronton...
19/21 Senior Séf válasza:
Mi a ménkűnek kéne utálni őket? Vagy bárkit?
20/21 anonim válasza:
19# Azért, hogy valakinek érezhessék magukat a libafosszagú életükben. Szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!