Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen testi hibátok van?

Milyen testi hibátok van?

Figyelt kérdés
dec. 19. 16:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
33%
Bàr " csak " ennyi bajom lenne. Bàr kinek mi ràm pl lehet egy mozgás képtelen mondaná ezt.
dec. 23. 20:19
 32/37 anonim ***** válasza:
20%
Azért érdekes hogy vannak nők is akik tudnak mit megemlìteni.
dec. 23. 20:20
 33/37 anonim ***** válasza:
39%
Gerincferdülés miatt kissé púpos hát, lúdtalp, össze- vissza nőtt fogak, nem túl tónusos bőr.
jan. 26. 22:40
 34/37 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon száraz, érzékeny, kipirosodó kezek időjárástól és hőmérséklettől függetlenül.
jan. 27. 00:52
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Rosszak a szemeim. Úgy ferdék az alsó fogaim hogy nem lehet javítani. Nem zavaró, egészséges, csak nem szép. Van egy hatalmas anyajegy a péniszemen (tényleg :/ ). Van egy hatalmas sebhely a jobb felkaromon (baleset). És nem vagyok jóképű, de ez nem hiba hanem design flaw. És nem tudom miért de annyira gyorsan nő az orrszőröm, hogyha nem tépem pár naponta akkor nem kellene gázmaszk, két hét múlva meg nem kapnák levegőt.
jan. 27. 16:21
 36/37 Miss Lady ***** válasza:
100%
Túl kicsi a lábam
jan. 27. 16:45
 37/37 anonim ***** válasza:

- távolra rosszul látok

- nagyon csúnya az arcom

- nagyobb fogyás után vannak a testemen olyan részek, ahol maradt némi bőrfelesleg. Engem nem zavar, de attól még testi hiba. 39/N

jan. 28. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!