Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen testi hibátok van?

Milyen testi hibátok van?

Figyelt kérdés
dec. 19. 16:53
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
16%
Nem ér el a nyelvem a fenekemig :(
dec. 19. 16:59
 2/37 anonim ***** válasza:
87%
Fiatalkori kopaszodás.
dec. 19. 17:06
 3/37 anonim ***** válasza:
81%
Felső fogsorom előrébb áll, mint az alsó. Látásom rossz.
dec. 19. 17:17
 4/37 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, hogy ezek mennyire számítanak testi hibának, de:

- Folyton benő a köröm a nagylábamujján (otthon vágni nem elég, pedikűrőssel kell speciálisan csináltatni)

- Túl sovány vagyok, de nem is tudok annyit enni, amennyitől hízhatnék (sokszor ülni is fáj, olyan lapos a fenekem)

- A szemem érzékeny az erős fényre és homályosan látok szemüveg nélkül

- A borult, esős, felhős időjárás (ami mostanában gyakran van) fejfájást és kimerültséget okoz

Ezek azok, amik a legrosszabbak, de van még néhány kisebb hiba is a testemmel...

dec. 19. 17:19
 5/37 anonim ***** válasza:
75%

Hófehér a bőröm, úgy nézek ki, mint egy vámpír. Vékony, izomtalan, nyámnyila testalkatom van. Rosszak a fogaim. Rossz a testtartásom, "hülyén" járok. Rosszak a szemeim (a jobb már -5,25). Szorongásos betegség miatt szinte folyton izzadok még télen is, így a szagom is ennek megfelelő (kiváltképp a lábam). Péniszem nem túl nagy, és már fiatalkorom óta valamilyen gombás betegség kínozza (amitől bűzlik), ami ellen hiába próbáltam bármit is, nem használt.

Úgy dióhéjban kb. ennyi.

dec. 19. 17:35
 6/37 anonim ***** válasza:
81%
Fázós vagyok, sápadt, elég fáradékony, torkom többször volt beteg, torokfájás, köhögés, nem bírom a hosszú utazásokat rosszullét miatt.
dec. 19. 17:48
 7/37 anonim ***** válasza:
75%

#4 vagyok, most jut eszembe, hogy kifelejtettem a legrosszabbat:

Valószínűleg "hiperaktív hólyag szindrómám" is lehet, amivel már gyerekkorom óta nagyon gyakran kell pisilnem. Ezt úgy kell elképzelni, hogyha egész nap nem iszok egy kortyot sem, akkor is fél-háromnegyed óránként mennem kell a mosdóba, sokszor ezért vagyok kénytelen szomjazni, ha mennem kell valahová (ha iszok, akkor még gyakrabban kell).

dec. 19. 17:55
 8/37 anonim ***** válasza:
85%
Anyajegyek, hegek, stírák. Nagyon érzékeny a bőrőm; így nagyon könnyen leégek, még akkor is, ha amúgy rendesen bekenem magam napvédővel.
dec. 19. 17:55
 9/37 anonim ***** válasza:
86%
A hangom sokszor elcsukló, erőtlen, nem elég erőteljes, határozott. Elég mély tónusú, olyan, mintha dörmögnék, nem tudok rendesen artikulálni, hangsúlyozni. Volt, amikor nem is értették, mit mondok. Sokszor az arcmimikám sem helyzethez illő, mondhatni faarcom van. Olykor magas a vérnyomásom, gyors a szívverésem. Végbélrepedésem van Ezek nem tudom testi hibának számítanak-e..
dec. 19. 18:00
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

7#

Ez a kontraproduktív, hogy nem iszol megfelelő mennyiségű lágy, finom ivóvizet. Persze egyik pillanatról a másikra nem fogsz változást tapasztalni, de azért nézz ennek utána alaposabban. Éppen az állandóan besűrűsödött vizelet ingerli a hólyagot, ez okozza ezt a tömeges jelenséget a mai rohanó társadalomban.

dec. 19. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!