Milyen testi hibátok van?

Nem tudom, hogy ezek mennyire számítanak testi hibának, de:
- Folyton benő a köröm a nagylábamujján (otthon vágni nem elég, pedikűrőssel kell speciálisan csináltatni)
- Túl sovány vagyok, de nem is tudok annyit enni, amennyitől hízhatnék (sokszor ülni is fáj, olyan lapos a fenekem)
- A szemem érzékeny az erős fényre és homályosan látok szemüveg nélkül
- A borult, esős, felhős időjárás (ami mostanában gyakran van) fejfájást és kimerültséget okoz
Ezek azok, amik a legrosszabbak, de van még néhány kisebb hiba is a testemmel...

Hófehér a bőröm, úgy nézek ki, mint egy vámpír. Vékony, izomtalan, nyámnyila testalkatom van. Rosszak a fogaim. Rossz a testtartásom, "hülyén" járok. Rosszak a szemeim (a jobb már -5,25). Szorongásos betegség miatt szinte folyton izzadok még télen is, így a szagom is ennek megfelelő (kiváltképp a lábam). Péniszem nem túl nagy, és már fiatalkorom óta valamilyen gombás betegség kínozza (amitől bűzlik), ami ellen hiába próbáltam bármit is, nem használt.
Úgy dióhéjban kb. ennyi.

#4 vagyok, most jut eszembe, hogy kifelejtettem a legrosszabbat:
Valószínűleg "hiperaktív hólyag szindrómám" is lehet, amivel már gyerekkorom óta nagyon gyakran kell pisilnem. Ezt úgy kell elképzelni, hogyha egész nap nem iszok egy kortyot sem, akkor is fél-háromnegyed óránként mennem kell a mosdóba, sokszor ezért vagyok kénytelen szomjazni, ha mennem kell valahová (ha iszok, akkor még gyakrabban kell).

7#
Ez a kontraproduktív, hogy nem iszol megfelelő mennyiségű lágy, finom ivóvizet. Persze egyik pillanatról a másikra nem fogsz változást tapasztalni, de azért nézz ennek utána alaposabban. Éppen az állandóan besűrűsödött vizelet ingerli a hólyagot, ez okozza ezt a tömeges jelenséget a mai rohanó társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!