Van olyan hibátok, ami régen zavart, de mára már megszerettétek?
Én beszédhibás vagyok, nem tudom megfelelően kimondani az "s", az "sz" és a "cs" hangokat. Lehet érteni, amit mondok, szóval nem okoz semmilyen nehézséget, de hallható, hogy máshogyan beszélek, mint ahogyan normális lenne. Mikor kicsi voltam, akkor zavart és bántottak is miatta, illetve most is van, aki megmosolyogja (bár a többség inkább amiatt, mert aranyosnak tartja, de nyilván van olyan is, aki szerint ciki) de ahogyan felnőttem úgy hozzám nőtt. Mára már szeretem, mert úgy érzem, hogy ez is hozzám tartozik, ez is a részem és ez is hozzájárul ahhoz, hogy én én vagyok.
Nektek van valami hasonló?
Én nem tudok sokáig koncentrálni senkire...
Legalább fogalmam sincs mások hülyeségeiről :D
Hiába eszek egy csomót, 52 kilónál nem tudok több lenni...
169cm-n nő. Emellett van egy hatalmas heg a combomon, mert kis súlyú újszülöttként ott találtak olyan vénát, ahová be tudták kötni a kanült, hogy legalább folyadékot tudjanak belém tölteni.
2 hónapos koromig így is kérdéses volt, életben maradok-e.
Csúnya seb, tb finanszírozná a műtétet, de eszem ágában nincs megműttetni, nekem az a heg az életet jelenti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!