Az normális, hogy ami régen érdekelt az mára már aligha?
Régen gyerekként imádtam számítógépen játszani, nfs, gta stb.
aztán behalt a gépem videókarija és sokáig 3-4évig asszem nem tudtam játszani, elhatároztam, majd lesz lóvé veszek egy gamer notit, most megtehetném, de már nem érdekelnek a játékok nincs rá időm, max telefonon játszok. És melette csak a munka teszi ki a napom nagy részét.
Persze. Úgy hívják: változás.
Én is világéletemben hobbista voltam. Mindig voltak szenvedélyeim. Volt amit letettem, volt amit csak ideiglenesen, sőt vannak hobbik, amik sok évvel később visszatérnek.
Pl vasútmodellbolond voltam tinédzserként. Most is megvannak a cuccok eldobozolva, de 30 éve nem is foglalkoztam velük. De nem lenne szívem megválni tőle, talán ha mégidősebb leszek, még lesz terepasztalom és elhobbizgatok vele.
De volt olyan hobbi, amit huszonévesen letettem és 40 után jött vissza.
Meg olyan is, ami végleg érdektelenné vált.
Meg olyan, amiről csak hiszem, hogy nem érdekel már, aztán pár év után olyan elementárisan tör rám a vágy, hogy meglepődöm.
Nem kell félni a változásoktól, a dolgok jönnek és mennek az életünkben. Hagyni kell és kihozni mindenből amit lehet.
"de már nem érdekelnek a játékok"
Ha vannak helyette más hobbijaid akkor nem baj.
De ha érdekelne valami és csak
"nincs rá időm, max telefonon játszok. És melette csak a munka teszi ki a napom nagy részét." és ebből állnak a napjaid az már baj.
Kell valami kikapcsolódás különben tönkre fogsz menni rövid időn belül. Nem szabad csak a munkának élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!