Milyen testi hibátok van?
Figyelt kérdés
dec. 19. 16:53
21/37 anonim 

válasza:

Alacsony vagyok,dagi,kicsi a f@szom,visszeres a bal lábam.
22/37 Metionin 

válasza:

Mi számít hibának? Nekem a testi hiba ilyen egészségügyi dolog inkább, ami gondot okoz és kezelnem kell/ett. Pl. több foggal születtem mint kellene (már a születésemkor is volt 2) amik rossz helyen is voltak, ezeket ki kellett műteni és fogszabim is volt. Rövidlátó voltam, amin szintén műtét segített. Ami folyamatosan fennáll az laktózérzékenység, napallergia és hogy retek szar a körmöm, azonnal mindentől tövig szakad, így nem hordhatom natúran.
A külsőségek amit sokan hibának tartanak, pl. nagyon kicsi a mellem, vékony a szám, fehér a bőröm az nekem nem hiba hanem jellemző. A szám pl. zavar, ezért használok rúzst, a többi meg nekem teljesen jó úgy ahogy van. Ha az ember amúgy egészséges, az nem testi hiba, hogy valaki pl. alacsony.
24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nem gondoltam volna, hogy ennyi válasz fog jönni és mind normális!
dec. 20. 21:09
25/37 anonim 

válasza:

Nos alacsony, kancsal, nagydarab, laktózérzékeny, rossz fogazatú vagyok. Pasiként női hangom van főleg telefonban. Talàn még kicsik a kezeim és a lábam is.
29/37 A kérdező kommentje:
A körülmetélést én nem sorolnám ide. Az arabok, a zsidók, az amerikaiak és afrikaiak többsége mind körül vannak metélve.
dec. 23. 18:22
30/37 anonim 

válasza:

Attól még zavarhat engem,ezért veszem hibának.28as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!