Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen testi hibátok van?

Milyen testi hibátok van?

Figyelt kérdés
dec. 19. 16:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
61%
Nő vagyok, és vékony szálú, ritka hajam van sajnos.
dec. 19. 18:23
 12/37 anonim ***** válasza:
66%
Világos a bőröm, az arcom gyakram vörös.
dec. 19. 18:36
 13/37 anonim ***** válasza:
61%

Kocka arc, extra vékony száj, kis mellek, "fokhagyma" fenék, kb 11 éves gyerektestbe vagyok zárva felnőtt nőként is. Sorra dob az összes barátom, mind lecserél vmi testesebbre, ha megunt.

Állandó, élethosszig tartó kezelhetetlen felfázásom van.

Es a demencia kezdeti jelei is már megvannak.

dec. 19. 18:54
 14/37 anonim ***** válasza:
52%

Erősen kopaszodtam és őszültem, ezért kopasz vagyok. Rendesen szőrös vagyok, még a hátam is. A fogaim sem állnak a legszebben.

#13, ezek egyike sem hiba szerintem egy nőn. Nem minden férfinak a nagymellű, vastag ajkú nők jönnek be.

dec. 19. 20:20
 15/37 anonim ***** válasza:
72%
Elállóak a füleim, a testtartásomon jelenleg is dolgozok.
dec. 19. 20:56
 16/37 anonim ***** válasza:
Nyitott gerinccel születtem: több műtét, gyógytorna, egy speciális tudás elsajátításával elértünk egy 85-90%-os elfogadható szintet, így dolgozom, egyedül élek. (F!)
dec. 19. 21:09
 17/37 anonim ***** válasza:
51%
Hát még el is tudnám fogadni az ilyen olyan testi hibáimat. Nekem inkább az a bajom, hogy folyton van valami betegségem. Idén az egyikből mentem a másikba. Durva fülgyulladás, nem múló nőgyógyászati panaszok, 5 héten át tartó vírusos megfázás, ami inkább mandula gyulladás volt, stb stb, egyiknek vége, kezdődik a másik és nem egy hétig tart...
dec. 19. 21:15
 18/37 anonim ***** válasza:
49%

Egyrészről van egy gyerekkori gyógyszeres méreganyagból megmaradt haspuffadásom, ami nem okoz konkrét problémát. (A gyógyszer betiltásra került.) Sokat fogytam és ezenkívül volt is rajtam többletsúly, viszont teljes egészében talán soha nem fog eltűnni. Semmi sem használ rá. Így kell magamat elfogadni. A párjaim szerették, hogy valójában csak első blikkre vagyok vékony és mégis van mit fogni rajtam.

Másrészről valamikor történt valamilyen baleset két lábkörmömmel és örökre tönkrementek. Folyamatosan gyógypedikűröshöz kell járnom, annak idején még nem voltak gyógypedikűrösök, annyi idő alatt az alapjuk már teljesen tönkrement. Hiába csiszolják le és hiába szedek bármit, a peremnél felpattannak a körmök. S akkor kezdődik elölről a meghibásodás. Több gyógypedikűrösnél jártam és egybehangzó állításuk szerint soha nem fognak már meggyógyulni.

dec. 19. 22:36
 19/37 anonim ***** válasza:
49%

Már huszonévesen nagyon őszülök, pedig a hajam volt az egyetlen, amivel teljesen elégedett voltam, szín, dússág. Sosem festetem. Erre ezt is elveszi a sors, pedig ilyen fiatalon nem kéne még őszülni. Hiába szedek mindenféle vitamint ellene.

A fogaim sem szép sorban nőttek, a formájuk se a legjobb és a minőségük se. Elég ránéznem a csokira, már attól szuvasodásom lesz, pedig imádom az édessèget.

Bütyköm is van már kb 11 éves koromtól, kontaktlencse/szemüveg kell már tizenéves korom óta.

Szóval jól kifogtam mindent.

dec. 19. 22:46
 20/37 anonim ***** válasza:
66%
Ja és striáim is vannak, tele van a combom vele, pedig sosem voltam elhízva. Hirtelen nőttem sokat és azóta, kb 12 éves korom óta van. Én komolyan nem értem, hogy sikerült ennyi sz@rt örökölni, mincs az a pénz,hogy én gyereket vállaljak, hogy tovább adjam ezt a sok rossz dolgot, aminek a nagy része genetikai eredetű és nem én tehetek róla.
dec. 19. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!