Milyen testi hibátok van?

Kocka arc, extra vékony száj, kis mellek, "fokhagyma" fenék, kb 11 éves gyerektestbe vagyok zárva felnőtt nőként is. Sorra dob az összes barátom, mind lecserél vmi testesebbre, ha megunt.
Állandó, élethosszig tartó kezelhetetlen felfázásom van.
Es a demencia kezdeti jelei is már megvannak.

Erősen kopaszodtam és őszültem, ezért kopasz vagyok. Rendesen szőrös vagyok, még a hátam is. A fogaim sem állnak a legszebben.
#13, ezek egyike sem hiba szerintem egy nőn. Nem minden férfinak a nagymellű, vastag ajkú nők jönnek be.

Egyrészről van egy gyerekkori gyógyszeres méreganyagból megmaradt haspuffadásom, ami nem okoz konkrét problémát. (A gyógyszer betiltásra került.) Sokat fogytam és ezenkívül volt is rajtam többletsúly, viszont teljes egészében talán soha nem fog eltűnni. Semmi sem használ rá. Így kell magamat elfogadni. A párjaim szerették, hogy valójában csak első blikkre vagyok vékony és mégis van mit fogni rajtam.
Másrészről valamikor történt valamilyen baleset két lábkörmömmel és örökre tönkrementek. Folyamatosan gyógypedikűröshöz kell járnom, annak idején még nem voltak gyógypedikűrösök, annyi idő alatt az alapjuk már teljesen tönkrement. Hiába csiszolják le és hiába szedek bármit, a peremnél felpattannak a körmök. S akkor kezdődik elölről a meghibásodás. Több gyógypedikűrösnél jártam és egybehangzó állításuk szerint soha nem fognak már meggyógyulni.

Már huszonévesen nagyon őszülök, pedig a hajam volt az egyetlen, amivel teljesen elégedett voltam, szín, dússág. Sosem festetem. Erre ezt is elveszi a sors, pedig ilyen fiatalon nem kéne még őszülni. Hiába szedek mindenféle vitamint ellene.
A fogaim sem szép sorban nőttek, a formájuk se a legjobb és a minőségük se. Elég ránéznem a csokira, már attól szuvasodásom lesz, pedig imádom az édessèget.
Bütyköm is van már kb 11 éves koromtól, kontaktlencse/szemüveg kell már tizenéves korom óta.
Szóval jól kifogtam mindent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!