Akik szeretnek olvasni, ti körülbelül mennyit költöttetek ebben az évben könyvekre?
Figyelt kérdés
Mi volt a címe ezek közül a legdrágább könyvnek?ma 19:29
1/8 anonim válasza:
Max 15.000 forintot. Amúgy meg illegális módon jutok hozzá a könyveim többségéhez, mert nem lehet ennyit kifinanszírozni. 😅
3/8 anonim válasza:
Nekem ad egy plusz érzést, hogy birtoklom az adott könyvet, pláne, hogy mostanában rászoktam arra, hogy itt-ott beleírok, amit egy e-könyvvel vagy könyvtári darabbal nem tehetnék meg.
Végignéztem a szobámon, idén huszonkettő könyvet vettem (ebből tizenhetet olvastam már el) és ezekből a legolcsóbb három euró volt (használtan vett példánya Carlo Cassola "La ragazza di Bube" című könyvének), míg a legdrágább egy huszonnyolc eurós könyv volt (Dante "Isteni színjátékának" egy Gustave Doré által illusztrált kiadása).
5/8 anonim válasza:
Páromnak vettem idén 3 db könyvet. Mindegyik ugyanolyan árkategóriájú volt.
Magamnak semennyit nem vettem, mert könyvtáros vagyok. 😊😅
6/8 anonim válasza:
Bookline-ról rendeltem háromszor, egy-egy alkalommal nagyjából 10E forintért, volt hozzá kedvezményes kuponom is. A legdrágább talán egy Readers Digest könyv volt.
7/8 anonim válasza:
Keveset, csak a kedvenc könyveimet szoktam megvenni, inkább könyvtárba járok.
8/8 anonim válasza:
Az érzés, mikor feldolgozáskor te olvasod először a könyvet. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!