Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » El küldenéd őket vagy csak...

El küldenéd őket vagy csak simán hagynád hogy le szálljanak rólad?

Figyelt kérdés

Van egy baráti társaságom..mondjuk a baráti szó picit túlzás. Van egy pár személy akivel jóban vagyunk de akkor is azt érzem hogy nem az én társaságom..itt is megy a kábszi nagyon (ezt magamtól is csináltam) de ő általuk bele is keveredtem dolgokba. Nagyon sokszor azt érzem már hogy csak a pénz miatt barátkoznak velem (egy embert kivéve)

Sok dologról el tudok velük beszélni de igazából ugyan úgy egyedül érzem magam. Ez hogy néha betépünk stb engem már nem vonz annyira. Főleg hogy azt is érzem hogy nem tisztelnek. Sokszor ki nevetnek xy dologért holott ok sem különbek nálam egy fokkal sem. Kicsit több pénzünk van az is egy véletlen folytán..de hogy egyébként ok sem tudnak nagyon felmutatni semmit.

Be szólógatnak (eddig csak csipkelődések voltak csak) sorolhatnám…a nők közül eggyel régóta barátok vagyunk de nélküle is elvagyok én.

Egyszóval nem érzem jól magam velük már..nem is szeretem ha keresnek. Most szakítottam a barátnőmmel is nemrég meg sem kérdezik hogy vagyok vagy bármi..

Ti egy picit is foglalkoznátok velük ? Néha adtak kölcsön pénzt még azt kell meg adnom és ennyi kb viszony.

Kár hogy megint így karácsonyra egyedül maradok de hát így csak még rosszabb amúgy hogy vannak de full egyedül érzem magam egyébként pedig kb 11 fos a társaság 32f

tegnap 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz társaságba kerültél. Add meg a tartozásod, és haverkodj másokkal. Mondjuk azt hittem hogy 30 felett már benőtt a fejed.
tegnap 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Először azt hittem valami 19 éves gyerek írta ki a kérdést. Kicsit kikerekedett a szemem a korod láttán. Felnőttként tanulj meg egyedül is boldog lenni. Ha ez megy utána jönnek majd az olyan emberek akikkel jólérzed majd magad. Ezekkel meg ne foglalkozz.
tegnap 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, te magad leírod, hogy nem törődnek veled, kinevetnek, a pénzed miatt barátkoznak veledm nem érdeklődnek a dolgaid irántm nem érzed jól magadat velük.

Mi itt akkor a kérdés? Egy barátság nem ilyen.

tegnap 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..ja kicsit gyerekesnek tűnik ez így leírva. De annyira nem vicces ez az egész élőben..
ma 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!