Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok Reniről a...

Mit gondoltok Reniről a Házasság első látásraból külsőre? (a fiatalabb csaj, akinek nem jött be Geri, nem a mű csajra gondoltam)

Figyelt kérdés
Mert ugye már a műsor elején nem éppen a legszimpibb volt, hogy elzárkózott, elégedetlenkedett szinte minden miatt. Ugyanakkor szerintem amúgy nem rossz csaj, legalábbis a hozzá hasonlók szoktak tetszeni. Azt nem tudom mennyire más amúgy műsoron kívül, de ha normálisabb az végülis nem rossz. Vagy csak nekem jön be?

ma 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én nő vagyok, de így női szemmel az elején unszimpatikus volt a folyamatos negativitása. Mostanában viszont egyre szimpatikusabb, sokkal életvidámabb. Az is tetszett, ahogy lereagálta amit a Geri csinált a háta mögött. Olyan méltóságteljesen, és nem pedig hisztérika vadàllatként. Kinézetre szerintem àtlagos, de ha tényleg ilyen vidám,játékos tud lenni, akkor a kisugárzásával biztos sok férfit az ujja köré csavar.
ma 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem nézek szenny műsorokat...
ma 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!