Mi volt számotokra jó a mai hóesésben, és miben volt rossz?
Nem szeretem a havat úgyhogy nekem jó nem volt benne
A rossz az volt hogy megfagyok, plusz ilyenkor az egész város kocsiba ül, az is aki 1 éve nem vezetett. A vidéki kisvárosom ilyenkor olyan mint Budapest belvárosa, mennek össze vissza, koccannak/dudálnak, parkolóhely nulla
Rosszat nem tudok mondani.
Jók: végre havas reggelre ébredhettem. Élveztem, ahogy ropog a hó a talpam alatt. Építettem egy kis hóembert. Mivel még soha nem használtam hólapátot, most volt alkalmam ezt is kipróbálni.
Jó nem volt.
Rossz: közlekedési káosz, folyamatos áramkimaradások.
Nálunk sajnos nem esett hó, viszont zuhogott az eső. Most kb úszni lehet városszerte, akkora a víz mindenfelé... 🫤 A hónak jobban örültünk volna.
Szeged
Hogy láthattam a lányom mosolyát, ahogyan oviba menet trappol benne.
A rossz, hogy majdnem elestünk.
A jó az volt, hogy a mai reggeli kutyasétáltatáskor gyönyörű volt a határ és az egyik kutyám kifejezetten élvezte a havat.
Kétszer elestem, mert a hó alatt nem látszanak a terepviszonyok, viszont puhára érkeztem. A kis ösvényekre néhány ág úgy behajlott, hogy mikor félretoltam, rámszakadt róla a sok hó :)
Hazafele pedig kicsit paráztam, mikor mentem a domról lefele, ahol nagyjából letolták a havat, de mivel nem szórták le semmivel és átment már rajta pár kocsi, csak egy csúszós izé lett, de szerencsére nem estem el.
Meg örültem h HO-zom, mikor a kocsikat néztem, ahogy a dombon szenvednek vagy épp az aljáról fordulnak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!