Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire frusztráltak és...

Miért ennyire frusztráltak és rosszindulatúak az emberek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Rendszeresen látogatom, olvasom a kérdéseket, válaszokat.

Teljesen normális kérdésekre/válaszokra is zsigerből gyűlölködő reakciók érkeznek mind a válaszolók, mind a kérdezők részéről. Holott az esetek nagy részében normálisan is vissza lehetne kérdezni, normálisan is lehetne válaszolni, ehelyett az emberek azonnal agresszióval nyitnak a másik irányába.

Szerintetek mi lehet ennek az oka?

(Akinek nem inge, ne vegye magára)

dec. 14. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ok. Nem veszem magamra az ingem. :D
dec. 14. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Alapból ilyen a közhangulat,csak név nélkül jobban kijön az emberek valódi énje.
dec. 14. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Magyarok. Én is az vagyok, és sajnos belül sokszor magamban is érzek hasonlókat, viszont meg tudom állni, nehogy ostobaságot mondjak vagy írjak, nem is lenne őszinte.

A facen egy rövid videó kommentjei között olvastam nagyon érdekeset. Van egy fiatal fiú - meleg, más. Jól megy neki a sora, mindez önerőből, nem apuci-anyuci által. Van tehetsége és minden lehetőséget tisztán kihasznált. Engem személy szerint a fiú kamaszlányos megnyilvánulásai idegesítenek, de mint embert, rendesnek és kitartónak gondolom, viszont ugyebár nem ismerem. Jócskán vidámabb és pezsgőbb típus nálam, nekem fárasztó lenne a társasága. Mivel fiú neme ellenében lányra hajaz a viselkedése, a megnyilvánulásai, a napi rutinjának bizonyos része(i), sokan szidták sokfélével, sütött a gúny, a rosszindulat, a megvetés, a lenézés.

Na, és erre írta valaki, hogy ha otthon ülne a tévé előtt, sörrel a kezében, az lenne a baj. Ha doktorija lenne vagy más "könnyű munkával" keresné a pénzt, menne csak gyárba robotolni 3 műszakban, ott megismerné igazán, mit jelent a munka. Bármit is csinálunk, általánosságban a magyaroknak zsigerből a fent említt negatív hozzáállás és undorító viszonyulás a jellemző.

dec. 14. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Itt mindenki fotel huszár

Irigység

Előítéletesség

Rosszindulat

A legjobb, sokan nem is tudják, hogy ezek a jó tulajdonságok egy része, vagy az összes meg van nekik.

dec. 14. 17:08
 5/9 anonim válasza:
78%
Név nélkül könnyű negatív kommentet hagyni, nem kell konfrontálódni személyesen másokkal mintha élőben a szemükbe mondanák a véleményüket. Írásban nem foglalkoznak a szavak súlyával, könnyen dobálóznak velük.
dec. 14. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Minden hol Mo.-n ez van, nem csak itt.
dec. 14. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Arc és név nélkül egyszerű levezetni a frusztrációt, tudva, hogy semmi következménye nem lesz.
dec. 14. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről a közhangulat, a morál már egy jó ideje zuhanórepülésben van, és nem úgy néz ki, ez változni fog a közeljövőben, szóval ennek egy részét látjuk online formában is itt.

Másrészről meg.. ha az elején, amikor ez az oldalon nagyon megnövekedett, kicsit szigorúbb következmény-szerűségeket hozott volna magával, most nem lenne annyira elterjedt jelenség.

dec. 15. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ezekkel az emberekkel élőben találkozom, és ugyanazt produkálják. Mindenki és minden szar, kicsit fáj, tekintettel arra, hogy konkrétan értük vagyunk, miattuk kelünk fel reggel és megyünk be dolgozni, azért, hogy aztán kollektívan gyűlöljenek minket.

És ha így viselkednek élőben, akkor online, ahol még igazi konfrontáció sincs, meg nem kell egy hús-vér embernek a szemébe mondani, hogy szerinted dögöljön meg, még rosszabb a helyzet.

dec. 15. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!