Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amit még el kell...

Mi az, amit még el kell fogadni? A therianokmég ebben benne vannak vagy már betegség?

Figyelt kérdés
Én magamat egy elfogadó embernek tartom, semmi bajom a melegséggel vagy a transzokkal. Viszont most szembejött velem a therianság, ahol emberek állatnak érzik magukat, úgy viselkednek, "lelekben állatok". És nagyon sokan mondják, hogy ez is egy identitás és el kell fogadni, viszont szerintem ez már beteg és orvos kéne nekik. Én gondolom rosszul?

tegnap 22:27
A kérdező szavazást indított:
El kell fogadni, hogy vannak emberek, akik állatnak identufikalják magukat
Nem normális
12 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
65%

Semmit sem kell "elfogadni", csak a diszkriminációt meg a zaklatást tiltja a törvény.

Igazából semmi köze senkinek ahhoz, hogy a más mit csinál a hálószobában, de a törvény megvédi a diszkriminációtól, viszont cserébe tiltja, hogy másokat zavarjanak a viselkedésükkel.

Csak nyugaton elterjedt az új, liberálfasiszta LMBTQIA+ woke nézet, hogy állva kell tapsolni nekik, a normalitást meg eltörölni.

tegnap 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!