Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik boldogtalanok miért nem...

Akik boldogtalanok miért nem mernek változtatni?

Figyelt kérdés

dec. 12. 17:45
1 2 3 4 5
 21/43 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az ember az ismeretlentől fél a legjobban. Még az ismerős rossz is jobb, mint az ismeretlen jó. Atavisztikus, ősi félelem ez, nemigen lehet, elaglábbis nagyon nehéz rajta változtatni.
dec. 13. 18:00
 22/43 anonim ***** válasza:

Várom a tippeket, hogy mit “változtassak” hogy ne kelljen dolgoznom többé és legyen egy szép saját házam. Ezek tennének boldoggá, de nem látok módot rá hogy elérjem, szóval nem tudom mit kéne “változtatnom”.

Úgy írod mintha a “változtatás” valami varázslat lenne amivel bármi elérhető. :D

dec. 16. 08:19
 23/43 anonim ***** válasza:
29%

Ilyen hozzáállással semmit

Mit csinalnal ha nem kéne dolgoznod? Elobb-utobb elfogyna a penzed és akkor ismet dolgoznod kéne

Azert nincs semmid mert nem szeretsz csinalni semmit

dec. 16. 08:49
 24/43 anonim ***** válasza:

Sok dolgot szeretek csinálni, csak azokért nem fizetnek, munka mellett meg nincs időm ezekre a dolgokra amik boldoggá tennének.

dec. 16. 08:56
 25/43 anonim ***** válasza:
48%

Pont az a baj hogy olyat nem szeretsz csinalni amiert fizetnek

Igy sose lesz házad

dec. 16. 09:16
 26/43 anonim ***** válasza:

Na, pont ezért nem “változtatok”. Nincs mit.

dec. 16. 09:19
 27/43 anonim ***** válasza:
48%

De van mert nem tudsz penzt keresni csak valami szar munkaval amit utálsz

Nem bizol magadba, nem akarsz kockaztatni, azert vagysz olyan életre ahol nem kell csinalni semmit hogy elkeruld ezeket a dolgokat

dec. 16. 09:44
 28/43 anonim ***** válasza:

Kifejezetten szeretem a munkám már amennyire szeretni lehet egy munkát. De nyilván jobban szeretek (vagyis szeretnék) pihenni, a családommal és a barátaimmal időt tölteni, és a hobbijaimmal foglalkozni.

dec. 16. 09:47
 29/43 anonim ***** válasza:

Elvileg ez lenne a megoldás:

https://www.youtube.com/watch?v=X3mTwMJ_GPU

dec. 16. 17:32
 30/43 anonim ***** válasza:

Hát igen, ismerem ezt a mese-maszlagot, de nem szeretnék hajléktalanként éhenhalni, mert az se tenne igazán boldoggá. (Az meg szimplán nem igaz, hogy mindenki feltétlenül JÓ abban amit SZERET csinálni, ahogy az sem hogy mindenért lehet pénzt kérni ha jó vagy benne. Például nekem az egyik kedvenc hobbim az olvasás, de nem igazán szokás fizetni azért, hogy valaki regényeket olvasson. :D )

Én csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem mindig ilyen egyszerű hogy fogod és "változtatsz", mert nem mindig van min.

dec. 17. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!