Akik boldogtalanok miért nem mernek változtatni?
1, Ha pl.: van az embernek egy alapbetegsége, ami sok dologban befolyásoló tényező az életében, de a betegséggel csak együtt lehet élni, akkor ő hogyan változtasson?;
2, Részben igazad van. Annak idején megnéztem "A jövő kezdete" c. filmet, ami tetszett, de idealisztikus kissé. Azt gondoltam, hogy ha nem is 100%-ban, de meg lehet tenni azt, amiről szól az egész film. Azonban idővel rájöttem, hogy nem feltétlen.
A kedvenc idézetem benne ez:
"Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, és attól, hogy a világ mégsem annyira *r. Vannak, akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is -, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít."
Sokan csak azt látják hogy problémás az illető, az utat már nem látják (vagy nem akarják látni) hogy mi vezetett idáig.
És bizony olyan sorshelyzetek is lehetnek ezek, amiből nincs elég lehetőség vagy lelki erő kitörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!