Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik boldogtalanok miért nem...

Akik boldogtalanok miért nem mernek változtatni?

Figyelt kérdés

dec. 12. 17:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
Ha gyerekkoroba mindenre azt mondjak hogy szar barmit is csinalsz akkor felnott korodba már nem lesz kedved csinalni semmit
dec. 12. 20:04
 12/35 anonim ***** válasza:
82%
Én pl nem tudom, hogy hogyan és mit kellene változtatnom hogy jobb legyen. 🤷‍♀️
dec. 12. 20:07
 13/35 anonim ***** válasza:

1, Ha pl.: van az embernek egy alapbetegsége, ami sok dologban befolyásoló tényező az életében, de a betegséggel csak együtt lehet élni, akkor ő hogyan változtasson?;

2, Részben igazad van. Annak idején megnéztem "A jövő kezdete" c. filmet, ami tetszett, de idealisztikus kissé. Azt gondoltam, hogy ha nem is 100%-ban, de meg lehet tenni azt, amiről szól az egész film. Azonban idővel rájöttem, hogy nem feltétlen.

A kedvenc idézetem benne ez:

"Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, és attól, hogy a világ mégsem annyira *r. Vannak, akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is -, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít."

dec. 12. 20:14
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

Sokan csak azt látják hogy problémás az illető, az utat már nem látják (vagy nem akarják látni) hogy mi vezetett idáig.

És bizony olyan sorshelyzetek is lehetnek ezek, amiből nincs elég lehetőség vagy lelki erő kitörni.

[link]

dec. 13. 03:23
 15/35 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy az illeto utálja magát valami miatt és az miatt nem valtoztat
dec. 13. 07:44
 16/35 anonim ***** válasza:

Ennyiből?

Kismillió oka lehet

dec. 13. 08:21
 17/35 anonim ***** válasza:
23%
Gyenge, nincs akaratereje, nincs mozivacioja, vesztesnek gondolja magat, multbeli esemenyek alapjan is lehet, sokmindenbe belekezdett de rosszul jott ki belole, noncs kitartasa, fel a kudarctol, fel a vesztesegtol stb
dec. 13. 08:36
 18/35 anonim ***** válasza:
ez így összesen
dec. 13. 12:30
 19/35 anonim ***** válasza:
Milyen agyhalottak pontozzak le ezeket?
dec. 13. 13:47
 20/35 anonim ***** válasza:
Itt ez a módi 19-es, nyugi én is fogom a fejem!
dec. 13. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!