Mi a baj velem? Min kéne változtatnom? Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok boldog, régóta nem vagyok az. Korábban azt gondoltam, azért nem vagyok boldog, mert nincs munkám. Aztán elmentem dolgozni, bedolgoztam magam, viszonylag jól keresek, de ugyanolyan boldogtalan vagyok. Aztán arra gondoltam, azért vagyok továbbra is boldogtalan, mert újabb autót kellene venni. Összegyűjtöttem a pénzt, de kb. 1 hét után éreztem, hogy nem vagyok boldog továbbra sem. Akkor kitaláltam, hogy párkapcsolatra van szükségem, ezért megismerkedtem egy nővel, de mivel éreztem, hogy továbbra is boldogtalan vagyok, ez rányomta a bélyeget a kapcsolatra, vége lett. Aztán arra gondoltam, ha majd veszek új tévét, amiben élesebb a kép, szuper HD, stb., akkor boldog leszek. De nem lettem továbbra sem. Kitaláltam hát, hogy eljárok kirándulni, majd a természet felvidít, ez működött valamennyire, de mihelyst elindultam hazafelé, illetve, amikor hazaértem, megcsapott a boldogtalanság újra. Szóval semmi nem tesz boldoggá, vagy csak egy bizonyos ideig, egy rövid ideig.2023. márc. 2. 21:25
1/1 anonim válasza:
Ezt neked kéne tudni, hogy mi zavar a jelenlegi életedben.
Szereted a munkád? Van hobbid? Vagy bármi amit szeretsz csinálni? Sose volt valami álmod, amit elszerettél volna érni?
Mivel azt írtad a kirándulás jó volt, de amint haza értél megint boldogtalan voltál, én csak azt tudom gondolni, hogy nem vagy elégedett a lakásoddal/házaddal. Lehet nagyon komor hangulatú az egész, esetleg sivár. Tudod az ember előbb utóbb átveszi a környezete hangulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!