Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez igaz lehet? Hölgyektől,...

Ez igaz lehet? Hölgyektől, akár egyenesen házas nőktől kérdezném ezt, amit itt (is) olvastam: "minden nő folyamatosan kap ajánlatokat/bepróbálkozásokat, akár házas akár nem".

Figyelt kérdés

Az első kérdésem, hogy: valóban igaz lehet ez? Sokszor - de főleg rendszeresen - kaptok "ajánlatokat"? Akkor is, ha tudják a férfiak, hogy lázasok vagytok? Otthon két gyerekkel?

Második pedig: a fentiek ellenére (hogy ezt tudják nagyon jól rólatok), mégis mivel és miféle különböző szövegekkel lehet bepróbálkozni egy foglalt nőnél? Mert el nem tudom képzelni, hogy hogyan kérdeznek meg bárkit konkrétan...

...hogy az azért ne tűnjön konkrétumnak? Hiszen foglaltak vagytok - nem lehet konkrétan rákérdezni semmire, mert az túl átlátszó. Plusz emiatt még rosszul is elsülhet.

dec. 10. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kaptam ajánlatot, annak ellenérre, hogy az illető tudta, hogy házas vagyok, neki meg van nője.

Sajnálom, ha te ilyen burokba élsz, hogy ez neked nem egyértelmű. Mármint, hogy ilyenek az emberek. Nem túl hűségesek...

dec. 11. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éve házas vagyok,nem tartom magam csúnyának sem butának,de soha semmilyen ajánlatot nem kaptam.Max.évente 2x megnéznek az edzőteremben.De ennyi.
dec. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!