Ez igaz lehet? Hölgyektől, akár egyenesen házas nőktől kérdezném ezt, amit itt (is) olvastam: "minden nő folyamatosan kap ajánlatokat/bepróbálkozásokat, akár házas akár nem".
Az első kérdésem, hogy: valóban igaz lehet ez? Sokszor - de főleg rendszeresen - kaptok "ajánlatokat"? Akkor is, ha tudják a férfiak, hogy lázasok vagytok? Otthon két gyerekkel?
Második pedig: a fentiek ellenére (hogy ezt tudják nagyon jól rólatok), mégis mivel és miféle különböző szövegekkel lehet bepróbálkozni egy foglalt nőnél? Mert el nem tudom képzelni, hogy hogyan kérdeznek meg bárkit konkrétan...
...hogy az azért ne tűnjön konkrétumnak? Hiszen foglaltak vagytok - nem lehet konkrétan rákérdezni semmire, mert az túl átlátszó. Plusz emiatt még rosszul is elsülhet.
"Akkor is, ha tudják a férfiak, hogy lázasok vagytok? Otthon két gyerekkel?"
Aki dugni akar, annak ez még előny is, mert te viseled férjként az anyagi meg egyéb terheket, ő meg megkapja a csemege részét, hogy a nő kicsípi magát a csajos programra, amikor valójában a bikája dugja. Persze mindig a nő dönt, de sok nő oportunitista, az újabb generációkban egyre több és veszi ki az előnyeit mindkét kapcsolatból.
Ezért választ férjnek rengeteg olyan nő is jóravaló bétát, aki valójában a rosszfiúkhoz vonzódik, mert tudja, hogy a rosszfiúval nem lenne komfortos az élete, ha túltolná a biciklit talán még egy-két saller is befigyelne, viszont a szenvedély, az izgalom, az impulzivitás...
A béta meg... olyan kis cukimuki jóllakott óvodás, mint Leonard Hofstadter, minél inkább szeretne alfa karaktert játszani, annál viccesebb, mint mikor a csivava képzeli oroszlánnak magát.
Ezért gáz az egész ULTRAfeminista lobbitevékenység a mainstream világban, mert ennek ágyaz meg, az ilyen HAJLAMÚ nőknek ad akkora lovat alájuk, hogy kb. olyan hülyék lennének nem kihasználni, mint te bármilyen olyan állami támogatást, ahol
1. 100%-ban megfelelsz a feltételeknek.
2. Amúgy is akarnád az adott dolgot, tökmindegy, hogy 3 gyerek vagy napelem.
Sosem értettem ezt.
Egész jól nézek ki, egész jó pasikkal jártam életem folyamán, odafigyeltem a külsőmre stb, de ezt a Gyakorin megálmodott "minden nap 1000 üzenet" dolgot sosem tapasztaltam.
Persze, néha közeledtek felém, de bőven nem arról volt szó, hogy mozdulni sem tudok a "kérőktől". És nálam szebb barátnőim sem erről számoltak be.
No persze azt nem veszem "próbálkozásnak", ha egy kutya utánam ugat az utcán.
Kb a kollégáim fele napi szinten poénkodik szexuális jelleggel, szerencsére nem olyan durván, meg valamilyen szintig én is tudok ezekre viccesen reagálni, ha túltolják, azt jelzem, hogy vegyenek vissza.
De nem gondolom, hogy ez bármilyen szándékot jelentene, csak szórakoztatják magukat, én ezt nem értelmezem bepróbálkozásnak. Egy részük nekik is házas, kapcsolatban él, gyerekek vannak otthon, azt meg nem gondolom, hogy a férfiak 90%-a csettintésre vevő lenne a megcsalásra, bár nem tudom, ez naiv gondolat-e.
Utoljára 2021 nyarán “próbálkozott be” bárki, az is egy kétperces utcai leszólítás volt csak.
30N, 9 éves kapcsolatban
A barátnőimből és magam kiindulva, ez nem igaz. Nem is minden nő kap ilyen kezdeményezést, folyamatosan meg pláne nem.
Egyik említett barátnőmet sem gondolom butának, csúnyának, bár lehet benne némi érzelmi elfogultság, mégsem közelítik meg őket ilyenekkel. Engem elvétve igen, de mindig olyanok, akik agresszívebbek és nem tudják elfogadni a nemleges választ, tálalhatom bármilyen kedvesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!