Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Járnak még az emberek moziba?

Járnak még az emberek moziba?

Figyelt kérdés
dec. 9. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de kevesebben.
dec. 10. 06:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor, ha nagyon nagy horderejű a film.

Pl az Avatar 1-et véleményem szerint moziba 3D-ben kell, máshogy nem érdemes. Állítom, ha megint elkezdenék adni a mozik, ugyanúgy mennének rá az emberek. Az otthoni 3D tv-n nem olyan.

dec. 10. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Kevesebben.

Én maximum a látvány miatt megyek. De csak jobb filmre. Legutoljára a Bosszúállók - Végjátékot néztem meg.

dec. 10. 09:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Nyilván
dec. 10. 09:17
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
csak csajozas miatt szerintem, meg a popkorn a csaj melle, esetleg finom ital ismet a csaj melle es akkor kozosen fogyasztunk meg horror film azt mondjak az osszehozza a ket szemelyt. Marmint ha a csaj akar mozizni. Bar szerintem ez mar idejetmult, ez mukodott ~2010 kornyeken, ma mar... "hogy lehet ilyen szar instaja"
dec. 10. 09:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Szintén szoktam venni évi törzskártyát, de az árak miatt meggondolom és mérlegelem. Ráadásul amikor ugyebár megveszem a törzskártyát, az hirtelenül nagyobb kiadás a mozijeggyel együtt. Arra megyek, ami nagyon érdekel és nem akarok várni vele. Ezen belül a büfét is mérlegelem és előre kitalálom, valamikor abszolút nullásan ülök be filmre vagy beviszek szörpöt. Katasztrófa, hogy hol tart a helyzet.
dec. 10. 09:40
 17/20 anonim ***** válasza:

16+

2. Vaiana esetében nullásan ültem be és hazaérve megvolt a hangulat jó meleg teához. Ráadásul nem volt nagy durranás a Vaiana, nem ütötte meg az elsőt. Nem bántom, de limonádé maradt és inkább családnak jó.

dec. 10. 09:41
 18/20 anonim ***** válasza:
2005 óta nem voltam.
dec. 10. 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Van pár film, amire a helyi, kisvárosi mozinkban majdnem teltházat produkált a nép, több alkalommal is. Viszont összességében (jóval) kevesebben járnak most, mint évekkel ezelőtt, mivel neten elérhetőek a filmek, nem feltétlenül csak kalózkodva.
dec. 10. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
15# èn nem szeretem csajozásra a mozit.... Mert a filmre koncentrálunk, nem egymásra. Annyiban esetleg jó lehet, hogx utána kibeszèlitek...
dec. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!