Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Járnak még az emberek moziba?

Járnak még az emberek moziba?

Figyelt kérdés
dec. 9. 23:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Tegnap óta nem
dec. 9. 23:02
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Persze, miért ne járnának? Én is megyek havonta legalább egyszer-kétszer, ahogy a barátaim többsége is (huszonéves korosztály).
dec. 9. 23:07
 3/20 anonim válasza:
79%
Persze, egy csomó film mozivásznon a legjobb
dec. 9. 23:08
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha te magad jársz moziba, akkor pontosan tudod, hogy igen.
dec. 9. 23:10
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Úgy tudom, van róla statisztika, hogy már sokkal kevesebben mennek, mint régen. Én sem mondanám, hogy járok, nem is tudom, mi volt az utolsó film, amit moziban néztem, de 3-4 éve nem voltam szerintem. És nem anyagi okok miatt, beleférne néha egy mozi simán, de valahogy eszembe sem jut már, mint lehetséges program, annyi mindent meg lehet nézni itthon. Meg én mondjuk nem szeretem a szinkront sem. (Igaz, vannak eredeti nyelven is, de nem minden mindenhol.)
dec. 9. 23:35
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Mi szoktunk ha van valami értelmes film.

Sajnos azonban egyre kevesebb az a film amire azt tudom mondani, hogy szívesen nézném moziban.

Túl sok a woke sz@rság.

dec. 9. 23:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ide rakják fel minden héten a bevételi adatokat: [link]
dec. 9. 23:46
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekünk a feleségemmel törzs kártyánk is van évek óta, régen többet jártunk ez tény volt hogy egymásután ültünk be két filmre stb. Most valahogy kevesebb a jó film, de azért még így is időnként elmegyünk, és azért általában vannak emberek rajtunk kívül is bőven szóval persze járnak az emberek
dec. 9. 23:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon titkán, kevesn voltun, a joker legujjabb filmjèt nèztük. Sajnos csalódàs volt, maga a mozi viszont adta....
dec. 10. 00:16
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Te valami szarkofágban éltél eddig bezárva? :)
dec. 10. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!