Akik nem járnak nyaralni titeket nem fog el erős irigység,hogy más emberek viszont megtehetik?
Van ugye aki megteheti,hogy évente többször is akár külföldön nyaraljon és látni a szebbnél szebb fotókat a közösségi médiában. Azonban vannak akik nem tehetik meg, hogy elmenjenek lehet egész életükben nem hagyják el az országot azoknak az élete akkor nem olyan érdekes ugye? Lehet egy életnek az a célja,hogy minél többet láss a világból, de ha valaki nem lát akkor ő úgymond soha nem is élt igazán?
Az én szüleim soha nem hagyták el az országot, én is még csak egyszer voltam de én be is vallom,hogy nagyon irigylem azokat a párokat akik megtehetik. Mások hogy vannak ezzel?
Nem,sosem szerettem nyaralni.
És bármi másra értelmesebb pénzt költeni.
Osszesporolni? Legutobb 3000 ftert repultem kulfoldre. Ne vicceljunk mar. Ez nem csak a penzrol szol.
Én is megtehetem.
Ellenben rühellem a napot és az utazást (ki-be pakolást, órákig járatokon ücsörgést, hurcolkodást) is.
A tengerparton pancsolás és a városnézés is olyan másfél napig szórakoztató, egyébként meg mennék már haza.
A szüleim nagy világjárók voltak, gyerekkoromban mindenhova vittek. Egyébként nem volt rossz, de valahogy ott telítődtem szerintem.
Szívesebben utazom késő ősszel, télen, a főszezon után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!