A férfiaknak vagy a nőknek izzadósabb/ Büdösebb a lábuk?
"Ez tök egyéni. A nők többet törődnek magukkal, mivel a testükből élnek valahol a legtöbben"
Jah. Ők egész életükben a kinézetükkel vannak elfoglalva és az ápoltságukkal, a férfiak pedig a karrier, teljesítmény, önfejlesztéssel. A nők ilyen két lábon járó marketing teremtmények. Jó hogy nem büdös így a lábuk.
Egyéni. Nekem nőként mindenütt erősebb a testszagom (hónalj, hajlatok, intim tájék, nyilván a lábam is), míg a férjemnek semmi szaga általában. Nyilván ha nagyon leizzad egy nyári napon vagy edzés után, akkor persze neki is van szaga, de a mindennapokban amikor nem izzad le semmitől különösebben, semmi. Én meg csak úgy a létezéstől is büdös leszek, pedig foglalkozom magammal, zuhanyzom, használok dezodort, parfümöt, stb, szóval nem elhanyagoltságból ered.
Én erre szoktam mondani, hogy neki a haszontalan hormonjai miatt nincs szaga :D Az én "hasznos" hormonjaim meg mellesleg büdösek, hát ez van.
Büdös nőt még nem nagyon éreztem, láttam.
Illetve általános iskolában volt egy lány, na ő igen....de valamilyen betegsége volt szegénynek, sokan csúfolták miatta. :(
Ez már hányadik büdös lábas kérdés a napokban? Neked van ilyen problémád?
Amúgy szerintem ha büdös a lába valakinek, az lehet valami betegség tünete is. Nőknél pl. candida. De biztos van még pár lehetséges ok. Pl. nem megfelelő lábbeli, zokni, egyéni hajlam. Nyilván lehet tenni ellene. Pl. ha tudod magadról, hogy ilyen bajod van, akkor rendszeresen hintőporozd a lábad, válassz szellős cipőt vagy vizsgáltasd ki magad.
(Neked amúgy ez a fétised, arra gerjedsz ha valakinek bűzlik a lába és itt a gyakorin vadászod a delikvenseket? Bocs, de már ez is felmerült bennem.)
Mi a véleményem? Az hogy egyrészt normális jelenség a büdös láb, másrészt érdemes tenni ellene, hogy senkinek ne legyen kellemetlen. És tök mindegy férfi vagy nő büszkélkedhet ilyen legyőzhetetlen tulajdonsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!