Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a lányok, akik büszkék...

Azok a lányok, akik büszkék arra hogy rasszisták/homofóbok/stb., ugyanakkor rinyálnak a szexizmuson/azon hogy rosszul bánnak velük a pasik, nem érzik az iróniát?

Figyelt kérdés

Az most egy dolog, hogy az embernek nagyon szar tapasztalatai, és nem akar mondjuk cigányokkal semmilyen módon érintkezni, erre még azt mondom oké, mert nem fogok álszenteskedni, én se vagyok szent, vannak előítéleteim.

Viszont amikor az illető nagyon átesik a ló túloldalára, és ilyen náci dolgokat posztol mert az milyen menő, aztán meg arról rinyál, hogy a férfiak milyen állatok és szemetek, az mit érez? Gondolom ez a náciság nem olyan komoly náluk, mert ha az, akkor hogyan egyeztetik magukban azt a tényt hogyha akár egy náci, akár más diktatúrában élnének, akkor kb 90% hogy sokkal sz.rabb dolguk lenne mint most? Hab a tortánt, hogy ezek a lányok (ahogy tapasztaltam, nem mondom hogy olyan sokkal találkoztam életem során hála istennek, de volt egypár) előszeretettel öltöznek feketébe, emósként vagy egyéb alternatív módon, azzal tisztában vannak, hogy ilyesmiket fix nem viselhetnének egy diktatúrában? 😆

És persze pasikból is sok a hasonszőrű szóval nem őket védem, de nekem mindig ez a legnevetségesebb, hogy néhány nő annyira akar menő és edgy lenni, és gondolom elvből elítélik a feminizmust meg minden “”liberális”” dolgot, de amikor a feminizmus előnyeit kell kihasználni akkor előszeretettél szidják a férfiakat.

dec. 9. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még életemben nem találkoztam olyan nővel, mint aki(k?)ről te itt most beszélsz. Milyen körökben mozogsz te?
dec. 9. 18:15
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Szerencsére viszonylag ritkák és csak online mernek ilyesmiket mondani, de volt osztálytársam is ilyen volt, meg emberek akikkel egy csoportbeszélgetésben voltunk annó, csak már leléptek/ki lettek dobva.
dec. 9. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez esetben a náciskodás csak egyfajta sznobizmus náluk, nem gondolják teljesen komolyan. Az emberben kialakul egy előítélet élete során nem csak különböző rasszokkal, bármivel szemben. Abból ítélve ahogyan öltöznek, elég fiatalok és tipikusan azok a fajta emberek, akik többnek és különlegesebbnek gondolják magukat másoknál, a felesleges rasszizmus meg pont teret ad ennek. Majd kinövik.

Kicsit keszekusza számomra a vége, nem láttam még nőt aki elítélné a feminizmust, szerintem te férfigyűlölettel mosod össze.

Amúgy nem kell velük annyit foglalkozni, persze elgondolkodtató a kérdésed de őszintén, b.szott egyszerű embereknek tűnnek, nem érdemlik meg az idődet.

dec. 9. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
ezek a laaaanyok már csak ilyenek😝🤪 ilyen hülyék ezek a lányok. lányok, lanyok..
dec. 9. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez van, amikor ideológiákat éreznek sajátjuknak az emberek.

Az, hogy ezek ütik egymást....

Ilyenkor bújnak elő "érdekes" politikusok, előadóművészek, stb, kismillió van belőlük.

Aztán az is lehet, nemenyhén skizofrének is.

Amúgy a széljobber, szélballer ideológia sokszor váltogatja magát egyénen belül, lényege a szélsőség, meg a lázadás.

Láttam én is rengeteg ilyen emo érzelmű profilt, elég érdekes figurák, 100 tonna komplexussal.

dec. 27. 03:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!