Ezt mire véljük ? Cipő boltban nézegettünk egy cipőt a barátnőmmel, felpróbálom, tök jó, majd odajön egy eladó, felém hajol és közli velem, hogy az női. Mondjuk rendben, mit szeretne? Semmit csak az női… 25f
Figyelt kérdés
És nem volt hajlandó eltakarodni amíg meg nem mondta a barátnőm hogy tűnjön már Mert a vásárlók könyvébe írunk!
Ezt most hogy kell értelmezni? Mit akart? Mi volt a célja? Miért nem ment el amikor megmondtuk hogy rendben, adjon békén minket?
Apropó ez a cipő nem barbie cipő vagy magassarkú , sima edző cipő de már csak azért is meg kellett venni…
dec. 9. 11:41
21/28 anonim válasza:
20: hát igen... nekem egyszer már amikor beléptem, ezt visította az "eladó" körömreszelgetés közben: Itt csak vékonyaknak áruluuuuuunk!
(táskát szerettem volna nézni amúgy :D)
22/28 anonim válasza:
Férfi vagyok és ugyanez megtörtént velem is. Megtetszett egy világos kondi cipő, fel akartam próbálni erre jött jajveszékelve az eladó hogy az női nehogy felpróbáljam.
23/28 anonim válasza:
Érdekes velem kedvesek szoktak lenni. Mondjuk nem is szoktam beszólogatni. Én is kedves vagyok.
24/28 anonim válasza:
23: a bunkóság az nem attól függ, hogy te kedves vagy-e mással, hanem alap személyiségjegy. Én voltam eladó, és a legbunkóbbakkal is kedves voltam, és velem is volt úgy címeres suttyó egy eladó, hogy a lehető legudvariasabban viselkedtem.
25/28 anonim válasza:
Mondjuk férfi létedre úgy hisztizel, mint egy bedilizett plázap*csa. 😂
26/28 anonim válasza:
Ha én tuskó vagyok, akkor az eladó is lehet az velem. De ha én nem vagyok bunkó, akkor ne velem flegmázzon az eladó, amiért előttem egy másik vásárló felb.szta őt, meg akkor se, ha eleve ilyen természete van, legfeljebb senki nem megy a boltjába
27/28 anonim válasza:
Gondolom azt hitte, hogy összekevertétek a női és férfi cipőket és segíteni akart, aztán meglepődött és elismételte, ahogy sokan teszik, ha meghökkenek valamin.
A semmiből csinálsz nagy problémát, holott semmi sem történt.
28/28 anonim válasza:
Ennek az az oka, hogy egyre kevesebb a normális eladó. Elvileg képzik őket a vásárlókkal való helyes kommunikációra. Régebben, olyan 20 éve ez még ritkább volt. Ma egyrészt sokan kivándoroltak, másrészt aki egy kicsit is okosabb vagy kulturáltabb, nem valószínű, hogy eladónak megy. Ez kifejezetten proli foglalkozássá vált az elmúlt évtizedekben. Emiatt szinte csak azok mennek eladónak, akiket nem vettek fel jobb iskolákba, stb. Tisztelet a kivételnek, mert nemcsak ilyenek vannak köztük. De egyre nagyobb százalékban ilyenek. A munkáltatóik meg hiába rúgnák ki őket, nem találnának jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!