Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szabályos ez így? Rendben van?

Szabályos ez így? Rendben van?

Figyelt kérdés

Hali mindenkinek! Rehab cégnél dolgozom 3 éve. Eddig 17 évig volánnál voltam. Mivel szívbeteg lettem, ízületek stb kétszázalékoltak D kategóriára, 49 éves vagyok. Legmagasabban összegű ellátást kapom. Eljöttem 4 órásba dolgozni ilyen megváltozott munkaképességű cèghez.. mikor nincs munka szabit írnak ki.. a 30 napból ki írtak már 20 napot szinte 10 napom maradt...

Utánna ha elfogy a szabi és nincs munka fizetik a napi bért de lekell dolgozni ha van munka azaz tovább kell maradni 2 órával , most már elfogyott a szabi szinte és most 2 napja nem volt munka így van mínusz 8 órám nekem és sok mindenkinek és ezt le kell dolgozni....

kértem hogy adjanak fizetetlent de nem adnak.. akkor kértem hogy vonják le a fizuból azt a napot azt mondta a vezető nem vonja le hanem lekell dolgozni.. miért nem vonja le inkább hogy ne kelljen ledolgozni? Vagy miért nem ír fizetetlent??

2024. aug. 8. 10:27
 1/1 anonim ***** válasza:
A fizetés nélkülinek is szabályai vannak, amit akkor adnak, ha valakit ápolsz és ezt bizonyítani is tudod. Arra nem adnak, hogy nincs munka.
2024. aug. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!