5-6hetes terhesseget álapított meg a nőgyógyász ma🙂 Azt irta a papirra hogy, szabályos petezsák/embrio sejthető. Ugye minden rendben lesz csak még az elejen vagyok?
Hogyne lenne rendben.
Én tegnapelőtt voltam, 3.2 mm embrió volt, 5-6 hetes lehetek én is, meg nem volt szívhang. De totál nem aggódok, a kisfiamnál 6+4 hetesen, ami teljesen biztos volt, meg csak szikholyagot láttak. Most már elmúlt masfél éves 😁
A szikholyagot nem írtak hogy ott van, csak azt mondta a doki hogy meg nagyon pici es biztos később fogant meg🙂
De nincsen semmi bajom, nem verzek mem gorcsolok, úgyhogy nagyon köszönöm akkor biztos rendbe van minden! Csak kicsit izgulok🙂
Szerintem a “sejthető” azért van így írva mert még korai a terhesség de látni hogy jelen van a picike de viszont 12. hét a “vízválasztó” amikor már biztosra veszik hogy megmarad.(12. Hétig nem is nagyon szokták híresztelni a babát nehogy közben történjen vele valami és mégsem lesz baba)
Nekem legalábbis azt mondta az orvos hogy az a biztos (addig benne van hogy nem marad meg) és onnantól beszélünk magzatról.
De ne aggódj nem lesz semmi baj!
Nyugodj meg és örömmelteli nagyon boldog babavárást kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!