Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre 2-3 hónapos terhességet?

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Attól függ, milyen vizsgálatra mész. Ha pl. csak egy gyors rákszűrésre, és nincs UH, nem tapogat, akkor létezik. Ha terhességmegállapításra mész, nem létezik.
2022. márc. 1. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Rákszűrésen se fordulhat elő. Ugyanis mintavétel után 1 ujjal felnyúl és a másik kezével áttapintja a méhet. Azonnal érzi, hogy a méh felpuhult.
2022. márc. 1. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Elvileg nem. Gyakorlatilag meg ismerek olyan nőgyógyászt, akiről simán el tudom képzelni.
2022. márc. 1. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mentem oda pozitív teszt után, a doki és még az asszisztens is állította, hogy nincs terhesség, sőt szerintük még nem is késett a menstruációm, jobban tudták, hogy mikor szokott megjönni, amikor közöltem, hogy jelenleg még szoptatok, akkor rávágták hogy na akkor meg pláne mit akarok, mert úgy kizárt, hogy terhes legyek. Aznap elmentem egy magánrendelésre, ott érdekes módon egyből meg tudták állapítani a terhességet.
2022. márc. 1. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban szinte kizártnak tartom, hogy egy lelkiismeretes, alapos orvos ne tudja megállapítani.

Persze sajnos minden szakmában vannak hanyag, nemtörődöm emberek.

2022. márc. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!