Más sem szereti ha megkérdezik tőle,hogy hogy van, vagy hogy minden rendben van-e?
Figyelt kérdés
Egy kollégámnam aki gyakran megkérdezi és mindig faggat elmondtam neki, hogy nem szeretem.
Nagyon árulgodó ez, hogy amúgy depresziós vagyok? Nem akarom h bárki megtudja...
tegnapelőtt 19:26
1/20 anonim válasza:
Alap udvariassági forma. Nem kell túlparázni, a hogy vagy kérdésre a válasz a köszönöm jól, és pont.
2/20 A kérdező kommentje:
Ja de ha azt mondom neki, akkor meg azzal jön,h miért hazudok.😂 hazudni nem szeretek,de az igazat nem mondhatom el. Az olyan kinos lenne.
tegnapelőtt 19:35
3/20 anonim válasza:
Köszi megvagyok. Es ennyi. Mit kell ezen drámázni? Egy ido mupva úgyis megunja.
4/20 anonim válasza:
Én ki szoktam fejteni bővebben, hogy hogyan érzem magam.
5/20 anonim válasza:
Attól függ, ki kérdezi, Ha olyan kérdezi, akit nem kedvelek, attól én se szeretem, mert mi köze hozzá.
A depressziódat kezelteted? Ki ez az ember, akiről beszélsz. Valószínűleg lát rajtad valamit, azért akarja mindenáron kihúzni belőled a valóságot. Vagy segíteni akar, vagy kotnyeles.
6/20 A kérdező kommentje:
Segiteni akar 2x 3x már látott bánikrohamot kapni, de olyan kinos, rosszul érezni magam. Meg nyilvan a legtöbben azt mondják, hogy jól vannak,mert nem úgy vannak vele, h nem értekli a problémájuk és csak udvariasságból kérdezik meg.
tegnapelőtt 20:18
7/20 anonim válasza:
Nem jelent semmit... egyesek csak nem tudnak kussban maradni, kell nekik a társaság, interakció, bájcseverészés. Próbál beszélgetést kezdeményezni. Nincs ebben semmi rossz. És valszeg semmi őszinte érdeklődés sem...
8/20 anonim válasza:
Ha szimpatikus ember, akkor nyugodtan lehet rosszul érezni magad. Mintha nem érezné minden második ember ugyanúgy ...
9/20 anonim válasza:
Nem szeretem én sem ezt a fajta tisztelet köröket (small talk), mert nagy értelme nincs: úgyis magamnak kell megoldanom a problémákat.
10/20 anonim válasza:
Introvertált vagyok, én sem bájcseverészek munkahelyen. Bevált recept a két leggyakoribb kérdésre az egyszavas válasz. "Hogy vagy?" - JÓL. "Mi újság?" - SEMMI. Ezekbe nem tudnak belekötni, nem lesz követő kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!