Más sem szereti ha megkérdezik tőle,hogy hogy van, vagy hogy minden rendben van-e?
Egy kollégámnam aki gyakran megkérdezi és mindig faggat elmondtam neki, hogy nem szeretem.
Nagyon árulgodó ez, hogy amúgy depresziós vagyok? Nem akarom h bárki megtudja...
Én is ezt tudom javasolni: gyors rövid válasz. Vannak olyanok, akik szerint a zárkózott embert át kell programozni, ezért kitartóan naponta faggatják, mert az milyen jó buli. Nekik köszönhető nagyrészt, ha végül teljesen lezár az illető és a munkahelyét is meggyűlöli. Bizalmat végképp nem fog érezni. A kérdés is a kéretlen faggatásra vonatkozik, nem arra, hogy önszántából beszél-e az ember ahhoz, akit szimpatikusnak talál.
A mindenáron felszínes csevegésbe bevonni akaró emberek a legfárasztóbbak, az érdeklődésük ritkán valós, és személyes sértésnek veszik, ha valaki nem akar velük mindent megosztani. Ha feléjük jelzed, hogy számodra ez kellemetlen, csak vérszemet kapnak.
A kérdező leírta, hogy szólt az illetőnek: neki kellemetlen az állandó faggatása. Ha csakazértis csinálja, az már nem udvariassági gesztus.
A melóhelyemen naponta végignézem, ahogy egymást kibeszélik. Kiszednek a másikból mindenféle magánéleti információt és visszaélnek vele vagy ellene fordítják. Egymáson köszörülik a nyelvüket. Vannak bizalmon alapuló kapcsolataim, de egyik sem munkatárs. Én is kizárólag semleges dolgokra válaszolok és csak röviden. Minek a színjáték.
Nem ez volt. Oszinten erdeklodik, mar ott volt velem 2 panikrohamomnal is. De nem akarok beavatni a depresziomba. Szoval mindig sablonos valaszt adok neki,de akkor meg megkerdezi h miert hazudok. Erre mondtam legutobb azt h nem szeretem a kerdest es o elfogadta es nem kerdezi tobbet. Szoval normalis az emberünk.
A kérdés az h ti sem szeretitek ha megkerdezik?
Mert egybol elojon a fejembe minden rossz gondolat. Es hogy nalatok is igy van e vagy nektek semmi problematok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!